Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

1969 Suzuki AS50 Spesifikasjoner

The Suzuki AS50 Maverick var den 1969-versjonen av 1968 AS50 Colt.The sykkel var et kick-starter modell med en ensylindret motor og en posi-Force Smøring System. Denne designen eliminert behovet for eieren til å lage eller kjøpe gass /olje blandinger felles for motorsykler med ellers like motortyper. Ytelse

Ifølge Suzuki Cycles, var AS50 toppfart 59 miles per time. Den hadde en maksimal hestekrefter på 4,9, et maksimalt turtall på 8500, og kunne reise en åttende av en kilometer i 13,1 sekunder. Når du flytter på 22 miles per time, var dens bremselengden 23 meter. Sykkelen fikk et minimum av 50 miles per gallon.
Engine

AS50 totale sylindervolum var 2,9 kubikk inches. Den brukte en roterende disk ventil to-takts design. I denne type motor, er ventilen festet til et punkt på en roterende disk slik at den beveger seg opp og ned gjennom sylinderen som en naturlig konsekvens av diskens bevegelse.
Transmission

motorsykkel brukt en 5-trinns konstant mesh girkasse. Betegnelsen "konstant-mesh" refererer til det faktum at de tannhjul roterer fritt på den utgående aksel. Dette tillater dem å være i konstant kontakt med girene på drivakselen.
Body

Motorsykkelen hadde en V-bone ramme med en 1,73-liters gasstank og en 2,1-pint reserve tank. Det veide inn ved 165 pounds med dimensjoner, i inches, av 70.3 lang, med 24,8 bredt med 35,3 høy. Sykkelen var tilgjengelig enten i rød eller blå med sølv trim.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109843.html

Previous:
Next:

motorsykler