Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel og scooter Lover i Georgia

I Georgia, definerer Department of Driver Services (DDS) en motorsykkel som "ethvert motorkjøretøy ha en sal for bruk av rytteren og laget for å reise på ikke mer enn tre hjul i kontakt med bakken, men ikke en traktor og moped (med motor størrelse mindre enn 50CC). " Definisjonen omfatter scootere. Georgia motorsykkel lover har bestemmelser om lisensiering, forsikring, hva tilbehør er tillatt på sykkelen og sikkerhetsutstyr. Motorsykkel Licensing Laws i Georgia

For å få en Georgia motorsykkel lisens, må du være minst 17 år gammel. Hvis du er yngre enn 18 år, må du ha tillatelse fra foresatte og må presentere et sertifikat for oppmøte (skjema DS-en). Du må da ta en teori og visjon test, som gir deg en provisorisk, MP klasse, lisens. Du trenger MP klassen til å bestille en ridetur test. Som en elev, kan du ikke ta passasjerer, må ri bare i dagslys, må ha juridisk sikkerhetsutstyr som hjelm og kan ikke reise på begrenset adkomstveier som motorveier. Du kan frafalle behovet for en test ved å ta en motorsykkel sikkerhetskurs. Georgia utgir en motorsykkel sikkerhet manual som dekker kravene til å lære å ri og sikkerhetsspørsmål.
Georgia lover om Scooter eller motorsykkel

I Georgia, din motorsykkel eller scooter må ha sitt hovedlys på til enhver tid. Når du tar testen, må sykkelen være i kjørbar stand og må passere en sikkerhetskontroll. Hvis du bærer en passasjer, må motorsykkelen eller bilen en baksetet og passasjer fothviler. Du må også ha minst én bakspeilet og dine styret kan bare være 15 inches over setet (ingen ape-kleshengere). Biler eldre enn 1972 ikke krever indikatorer. Georgia kode 33-7-11 mandater at du må gjennomføre minst minimum ansvar dekning.

Georgia lover angående Motorsykkel Operatør og Riding

Under Georgia kode 40-6-315, må du bære en statlig godkjent hjelm, sammen med passende øyebeskyttelse hvis syklusen din har en frontrute. Du har ikke lov til å lytte til musikk mens du sykler, men du kan bruke hjelm høyttalere for kommunikasjon. Ifølge Georgia kode 40-6-312, har du lov til å lane-aksje, er at mer enn én rytter kan dele samme kjørefelt side-by-side, men du kan ikke lane-split, ridning mellom baner av trafikk. Polititjenestemenn som opererer i linjen av plikt er unntatt fra disse begrensningene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107095.html

Previous:
Next:

motorsykler