Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre startmotoren på en motorsykkel

Motorsykkel startere består av en 12V DC motor, solenoid og starter gir med en over-kjører (sprag) clutch. Startmotoren går på høy strømstyrke batteri spenning og genererer betydelige mengder varme når operert. Denne varmen kan føre til isolering analyse (IB) i motoren, noe som forårsaker lav startkraft. Sprag clutcher, som kople ut starteren og motoren når turtallet overstiger starteren RPM, kan slites ut og ikke lenger engasjere seg. Solenoider er utsatt for lysbue internt når den er aktivert. Denne lysbuedannelse vil til slutt føre til en reduksjon i den kraft som leveres til startmotoren, forårsaker svake starter. Du trenger
mekaniker verktøy
3/8-inch momentnøkkel
10 mm fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern batteriets negative kabelen fra batteriet med en 10 mm fastnøkkel deretter oppbevare kabelen der ledningen ikke kan ta på batteriet terminalen. Fjern den store negative kabelen fra starteren /solenoid. Fjern den store positive kabelen fra solenoiden. Fjern de små ledningene fra spolen.
2

Fjern boltene som holder startmotorhuset til motorblokken. Skyv starteren ut av blokken til den løsner. Inspisere starteren tannhjul i starteren og motorblokk for slitasje, skader eller mangler tenner. Sterkt slitt, ødelagt eller avrundet tenner på motoren gir indikerer en justering eller slitasje problem med starteren, og utstyret må byttes samtidig som starteren.
3

Sett inn nye starteren inn i motorblokken. Monter og trekk starteren bolter til fabrikkens spesifikasjoner for ditt år, merke og modell av sykkelen. Følg anbefalinger fra fabrikken for å samkjøre starteren girene. Feiljustert forrett tannhjul kan føre til lav forrett makt (starter grynt) og for tidlig girslitasje.
4

Koble til alle kabler og ledninger som fører til starteren /solenoid og dreiemoment til fabrikkens spesifikasjoner for ditt år, merke og modell av sykkelen. Koble til batteriet negative kabelen og skru fast med en 10 mm fastnøkkel.
5

Test-start på sykkelen og lytte til forrett grynt og overdreven utstyr støy, som indikerer en forskyvning. Gjenta prosedyren for å fjerne starteren og re-installere det hvis det er feiljustert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106964.html

Previous:
Next:

motorsykler