Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å hoppe en XR400

Når en motorsykkel batteriet dør, er prosessen med å hoppe-start batteriet det stort sett samme som jump-starte et bilbatteri. Du kan hoppe XR400 fra en annen motorsykkel eller fra en bil. Det er viktig å merke seg at hvis du hopper på XR400 med en bil batteri, bør du ikke starte bilen for å lade batteriet, som makt blir for mye for motorsykkelen. Nok strøm vil tilflyte XR400 ved å plassere startkabler på bilbatteriet. Du trenger
Motorsykkel eller bilbatteri
Jumper kabler
Vis flere instruksjoner
en

Clip en positiv jumperen kabelen til den positive innlegg av XR400 batteri. Plasser den andre enden av den positive Byglingskabel på positive innlegg av ladingen bilens batteri.
2

Clip en negativ jumperen kabelen til den negative innlegg på XR400 batteri. Fest den andre enden av den negative jumperen kabelen til et stykke metall på XR400 er ramme for å jorde kretsen.
3

Start lading bilen hvis det er en motorsykkel. Fortsett å kjøre lading bilen i noen minutter slik at XR400 batteriet lades. Hvis ladingen bilen er en bil, ikke starte bilen. Nok strøm vil flyte mellom batteriene til tilstrekkelig lade XR400 batteri.
4

Fjern alle kablene i motsatt rekkefølge.
5

Start XR400. Hvis det ikke starter, gjenta trinnene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108059.html

Previous:
Next:

motorsykler