Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan redusere vindstøy i en motorsykkel hjelm

Motorsykkel hjelmer er designet for å være så aerodynamisk som mulig, slik at brukerens hode å bevege seg gjennom luften i fart. En av de mange problemer forbundet med disse hjelmer er tilstedeværelsen av støy generert av den høye hastigheten luftstrømmen. Mens vindstøy ikke påvirker beskyttende ytelsen til en hjelm, noen motorsyklister foretrekker en roligere hjelm. Redusere vindstøy kan gjøres ved å følge noen enkle trinn. Men noen hjelmer er iboende mer sannsynlig å bli påvirket av vindstøy, slik som racing-orienterte hjelmer som setter funksjon over komforten. Instruksjoner
en

Sjekk passformen på hjelmen. Å sikre at hjelmen er dimensjonert riktig for hodet kan gå langt i å hindre vindstøy. En større hjelm kan slippe inn luft gjennom hull mellom hodet og hjelmen liner, noe som skaper mye støy som luften reiser rundt hjelmen. Et riktig montert hjelm vil redusere mengden av hull at luft kan komme inn, noe som reduserer støynivået drastisk.
2

Installer en hake gardin. Noen hjelm produsenter tilbyr en slip i "gardin" eller spoiler som passer inn i bunnen av hjelmen hake bar, hindrer luft inn og skape intern vindstøy.
3

Sjekk ansiktet skjold er pakning for tegn på skade. En revet eller ødelagt pakning vil tillate luft å sive inn gjennom visir. Hvis pakningen er revet, ta kontakt med hjelm produsenten for å få en ny pakning.
4

Sjekk hjelmens lufting system. Hvis du har planer om å åpne de fremre ventiler, åpne på baksiden av maskinen i tillegg til at luften å flyte jevnt. Omvendt, lukke alle ventiler samtidig for å redusere vindstøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106969.html

Previous:
Next:

motorsykler