Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel Run Begivenheter i Virginia Beach

Det er ingenting som friheten av å ri en motorsykkel, slå seg sammen med noen av vennene dine, og denne følelsen blir enda sterkere. Dette er nøyaktig hvorfor motorsykkel kjører og hendelser er så populært og hvorfor så mange sjåfører, inkludert de i Virginia Beach, er så aktiv i det sosiale aspektet involvert med motorsykler. Mange motorsykkel kjører og hendelser blir holdt i Virginia Beach for denne svært grunn - og de fleste av dem velkommen MC-entusiaster i alle aldre. Bikers for Tykes og tropper

Sponset av Geico og holdt på KOA campingplasser i Virginia Beach, tar Bikers for Tykes og tropper hendelsen sted i april måned hvert år. Flere motorsykkel rides finne sted over helgen, inkludert USO Freedom Ride og Bikers for Tykes og Tropper Poker Run. Andre aktiviteter inkluderer live musikk, bryting demonstrasjoner og en rekke spill og leverandører. Tattoo, bikini og motorsykkel konkurranser arrangeres også. Alle inntektene fra Bikers for Tykes og Tropper hendelsen er donert til Barnas Hospital of kongsdøtrene samt USO av Hampton Roads.

Bikers for Tykes og Troops1240 General Booth Blvd.Virginia Beach, 23451757-233 VA -6094bikersfortykesandtroops.org
Summer Slam Open House

Sponset av både Southside og Hampton Roads Harley-Davidson, tar Summer Slam Open House sted i juli måned på Southside Harley-Davidson forhandler. Dette en-dagers arrangement varer 9:00 til 05:00 og har et åpent hus med mange aktiviteter. Barn er velkomne til å delta på Summer Slam Open House som arrangementet er ment for alle aldre.

Summer Slam Åpen House385 Nord Witchduck Rd.Virginia Beach, VA 23462757-499-8964hamptonroadshd.com

patriotiske Festival

Finner sted i begynnelsen av juni, er den patriotiske Festival arrangeres på Bayside Harley-Davidson forhandler i Virginia Beach. Dette arrangementet er ment spesielt for å hedre veteraner og aktive-duty militære tjenestemenn og deres familier. Den patriotiske Festival har mange aktiviteter for hele familien, inkludert en parade, konkurranser, spill og live underholdning av alle typer. Overskuddet fra patriotiske Festival er donert til Wounded Warriors, en non-profit organisasjon som tilbyr hjelp til sårede militære veteraner og deres familier, og Road to Recovery, en non-profit organisasjon som gir hjelp til sårede motocross og Supercross ryttere som ikke klarer å lage en levende på grunn av sine skader.

Patriotic Festival5th StreetVirginia Beach, VA 23451757-337-8444harleybay.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106994.html

Previous:
Next:

motorsykler