Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere en kjede på en Shovelhead

Du må med jevne justere kjedet på en Harley Davidson Shovelhead, eller noen annen motorsykkel, for å holde det stramt og responsive. Du bør også justere det etter noen endringer har blitt gjort til rammen, bakhjul eller motor. Når kjedet er funnet å ha mer enn en tomme av vertikal lek mellom fremre og bakre tannhjul, bør det strammes for å hindre overdreven slitasje på tannhjulene. Kontrollere kjeden ofte for overdreven slark kan spare deg for mye penger i reservedeler gjennom årene. Du trenger
Målebånd
Skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Support sykkelen på stativet. Bruk et bakhjul stativ som hever bakhjulet litt opp fra bakken uten å blokkere bakakselen bolt, hvis det er mulig.
2

Løsne akselen beholde nøtter på hver side av bakhjulet, men ikke fjerne dem.
3

Juster kjeden Spennskruene på hver side av svingarmen. Snu hver bolt mot klokken for å stramme den eller for å løsne den. Snu hver bolt i halv omdreining, slik at du slår hver side jevnt.
4

måle mengden av kjeden slakk mellom hver omdreining av kjedestramming bolter. Mål kjeden slakk fra nederst i midten av kjeden, mellom fremre og bakre tannhjul. Dette poenget bør ikke ha mer enn en tomme av vertikal lek. Måler ikke den øverste kjeden fordi dette bør ha mer spenning.
5

Stram aksel festemutrene når du har strekkes kjedet på riktig måte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111360.html

Previous:
Next:

motorsykler