Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner en 1100 Gold Wing Key Switch

Fjerne tenningsnøkkelen på en Honda GL1100 Gold Wing kan virke en skremmende oppgave. Det er to forskjellige metoder, avhengig av år og modell Gold Wing du arbeider på. De 1980-1982 og 1983 Standard og Interstate modeller bruker en metode. 1983 Aspencade modellen bruker en annen metode. Du trenger
metriske stikkontakter
Allen fastnøkkel
Skrutrekkere
Vis flere instruksjoner
1980-1982 og 1983 Interstate og Standard Modeller
en

Fjern frontlys forsamlingen. Det er en bolt på hver side av frontlys tilfelle. Ved hjelp av en skiftenøkkel eller rørtang, fjerne boltene og sette frontlys forsamlingen til side.
2

Bruk en socket for å fjerne boltene som fester instrumentpanelet på styret og trekk instrumentpanelet til siden .
3

Fjern de to skruene som holder tenningslåsen på plass. Ved hjelp av en liten skrutrekker, lirke klippet opp og koble ledningsnettet til nøkkelbryteren.
1983 Aspencade Model
4

Fjern kåpen. Fjern de tre skruene og krage på hver side, og fjerne de nedre kåpe deksler. Koble kåpen ledningsnettet fra den viktigste ledningsnettet på venstre side. Fjern de fire boltene som fester kåpen til motorsykkelen. Fjern kåpen og sett den til side.
5

Fjern tastaturet festeskruene på begge sider av tastaturet. Løft tastaturet opp og ut av veien. Fjern instrumentet monteringsmutterne og koble ledningsnettet til instrumentpanelet. Sett instrumentpanelet til siden.
6

Fjern de to boltene som holder tenningslåsen på plass. Koble ledningsnettet til tenningslåsen og fjerne det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109136.html

Previous:
Next:

motorsykler