Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Riktig Piston Ring Lagersalg på en Harley-Davidson

Stempelringer er av to typer, komprimering og olje ring. De to kompresjonsringer er plassert i de to øverste stempelringspor. Prikken på andre kompresjonsringen må vende oppover. Ring sett er tilgjengelig for å passe standard og over-size stempler. Stempelringsett må være riktig montert på stempel og sylinder. Gjennomsnittlig Piston Speed ​​

Stroke, RPM og stang lengde påvirker stempelet fart, og 4500 fot per minutt eller mindre anbefales. Stock EVO på rød linje er 3683 fot per minutt. Stempel hastighet over 5300 fot per minutt fører til overdreven skjørt slitasje og mulig beslag. Gjennomsnittlig stempel hastighet tilsvarer hjerneslag multiplisert med RPM delt på seks. Dette betyr at 3500 fot per minutt tilsvarer utmerket pålitelighet, 4000 fot per minutt er god driftssikkerhet, 4500 fot per minutt tilsvarer rettferdig pålitelighet og 5000 fot per minutt er dårlig pålitelighet.
Piston Akselerasjon

Piston akselerasjon er frekvensen av akselerasjon fra en død stopp, på Top Dead Center (TDC) eller Under Dead Center (BDC), at stempelet oppnår. Stempel akselerasjon skjer normalt på 75 grader før øvre dødpunkt (BTDC) eller Etter Top Dead Center (AFTC). For høy stempel akselerasjon forårsaker ring flagre og skader på stempler og stenger. Velg ring tykkelse basert på ønsket turtall. Maksimal ring tykkelse lik gjennomsnittlig stempel hastighet dividert med stempel akselerasjon. Gitt en gjennomsnittlig stempel hastighet på 4250 meter per minutt og et stempel akselerasjon av 89863, beregne ringens tykkelse.

Typer Pistons
p Det er to typer stempler, støpt og smidd. Støpte stempler er den mest brukte og har også en lengre historie. I tidligere Harley-Davidson-motorer ble kastet stempler laget med utilstrekkelig legering som ekspanderte for mye med varme og krevde en løsere passform. Dette i sin tur førte til overdreven motorstøy ved kaldstart-ups. Harley deretter redesignet stempelet med stål forsterkninger for å hindre ekspansjon og motorstøy. Smidde stempler ble også gjort med dårligere legering og vanligvis blakk når truffet hardt. Smidde stempler ble produsert så høy ytelse, med tettere korn, en tykkere vegg og mindre silisium, som forårsaket mer ekspansjon.
Piston Rings

Formålet med stempelringer er å forsegle forbrenningsgasser, lede varme fra stempelet til sylinderveggen og styresylinder oljing. Den kompresjonsringen, nærmest kronen, gjør mesteparten av tetningselementet. Materialer varierer og må være hensiktsmessig for sylinder materiale. Oljen styrering er nærmest til skjørtet og regulerer oljen i sylinderen. Det er to stiler av olje ringer. Ett stykke olje ringene er tykk, sprø og ikke veldig fleksibel. En multi-brikke olje ringen har en ekspander og rails, er ikke veldig fleksibel, i samsvar med en slitt sylinder og er utslipp-orientert.
Piston Ring Lagersalg

Piston ringene bør monteres slik endespaltene av tilstøtende ringene er minimum 90 grader fra hverandre. Ringåpningene ikke å være innenfor 10 grader av den skyvekraft ansikt senterlinje. Harley-Davidson spesifikasjoner er som følger: Komprimering ring gap (topp og andre) 0,010 til 0,023 inches, Oljekontrollring rail gap 0,010 til 0,053 inches, komprimering ring sideklaringen toppen 0,0020 til 0,0045 inches og andre 0,0020 til 0,0045 inches, og olje-kontroll ring Sideklaringen 0,0014 til 0,0074 inches. Med bladsøker å sjekke klaringer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107304.html

Previous:
Next:

motorsykler