Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Små triks for å tjene My 1300 Hayabusa har mer makt

The Suzuki Hayabusa er i dag en av de mektigste produksjon motorsykler i tilværelsen. Med mild tuning og noen racing triks, kan selv Hayabusa bli bedre til å bedre ta på Kawasaki Ninja ZX12R og en håndfull MV Agusta motorsykler som gir en bedre toppfart og 0-til-60 gassrespons. I motsetning til typiske motorsykler, der en enkel luftfilter og eksosanlegg radikalt endre kraften dynamikken i motorsykkel, vil Hayabusa ikke dra nytte av enten på grunn av allerede utmerket flyt luft /eksos-systemet. I enhver situasjon hvor en rytter ønsker å forbedre hestekrefter av Hayabusa, snarere enn den nyttbar effekt, omfattende motor og maskin arbeid er nødvendig for å oppnå selv en liten effektøkning over stokk. Elektronisk programmerere å forbedre Nominell
p Med en elektronisk innsprøytningssystem, svarer Suzuki Hayabusa gunstig å legge en Power Commander elektronisk programmerer til motoren. Disse programmerere kalibrere drivstoff kurven for å gjøre det beste bruk av høy-oktan bensin. På lager form, kan motorsykkelen kjøres på 87 eller 89 oktan pumpe drivstoff. Tilsetningen av en programmerer som gjør det nødvendig å kjøre 91 eller høyere oktan, men den avveining er at jo høyere oktan øker den brukbare hestekrefter av motorsykkelen, hvis bare med en liten størrelse. Forvent ikke mer enn en 2-8 hestekrefter økning fra tillegg av en makt programmerer.
Nitrous Oxide Kits å forbedre Nominell effekt

Single-shot lystgass kits betydelig forbedre kraften av Suzuki Hayabusa i konkurranse-situasjoner, og når det brukes judiciously, ikke alltid kreve motor modifisering for å kjøre. Nitrøse kits kan være relativt enkle å installere, men på høyere makt nivåer gjør de krever nøye tuning av motoren for å hindre overveldende motoren innvendige og potensielt skadelige komponenter. Det beste alternativet når du installerer lystgass på en motorsykkel er å ha arbeidet gjort på en sertifisert forhandler eller butikken der du vet slikt arbeid er fullført i det siste.
Selg Electric Shifter Kits å forbedre nyttbar effekt

Elektriske Shifter kits tilgjengelig for Suzuki Hayabusa forbedre strøm ved å forbedre rytter responstid. Når de konkurrerer i lukket krets drag racing, er den viktigste faktoren er nødvendig for å vinne løp hvor raskt og nøyaktig du kan skifte motorsykkelens tannhjul. Elektriske Shifter kits kutte skiftet tidspunktet for en manuell girkasse betydelig, redusere E /Ts med 1/2 til ett sekund. Pakkene installere i stedet for den eksisterende fotarmen Shifter, og mens de tar litt tid å bli vant til, de fungerer bemerkelsesverdig godt å gi deg full bruk av all kraften av motorsykkelen.
Utvidet Swing Arms å forbedre nyttbar effekt

Selv om de har blitt noe av et motetilbehør for gaten motorsykler, sykler utstyrt med utvidet swing armene redusere sine kvartal-mile ganger ved å tillate rytteren å kjøre seigere drag race dekk heller enn gatedekk uten fare for den fremre enden av motorsykkelen løfte for langt ut av bakken. Mens det er forventet når under kraftig akselerasjon for forhjulet å løfte litt, krever for mye løft rytteren å la opp på gassen for å bringe forhjulet tilbake til bakken, og dermed motorsykkelen tilbake under kontroll. Med en utvidet svingarm, er sykkelen mindre utsatt for forhjulet lift, slik at rytteren å holde på gassen i lengre perioder uten å miste kontrollen over sykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110833.html

Previous:
Next:

motorsykler