Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å transportere en motorsykkel med bil

Hvis du ønsker å transportere en motorsykkel med bil, må du få en trailer - det er ingen annen måte. Hvis du hadde en pickup lastebil, kan det være mulig å laste sykkelen inn i sengen. Med bil er det en masse ekstra arbeid involvert. Du trenger ikke en sykkel-spesifikk trailer, imidlertid. En vanlig flatbed trailer vil fungere like bra. Du må også bestemme tie-down stropper eller alternative muligheter for å sikre sykkelen på tilhengeren slik at det er trygt for haling. Du trenger:
bil med trekkrok /trailer brakett
Tow ball
Motorsykkel
Trailer
Tie-down stropper
Hjulklosser
Vis flere instruksjoner

en

Velg ditt utstyret nøye. Tie-down stropper for motorsykler kommer i mange styrker, priser og størrelser. Ulike kombinasjoner kan fungere bedre for forskjellige stiler av sykkel. Hvis du har et spor sykkel som du kommer til å banke opp likevel, og ikke bryr seg om estetikk, kan du være mindre bekymret polstring enn noen med en forkrommet cruiser. Per februar 2010 har et selskap fra Australia utviklet en sykkel trailering enhet kalt Tyre Down, som er den eneste i sitt slag. Det låsene sikkert på hjulene på sykkelen og deretter vippene til tilhengeren din, slik at sykkelen går ingensteds. Det heller ikke krever komprimering av suspensjon din, så du trenger ikke å bekymre deg for uhell overcompressing det og blåser dine gaffel sel.
2

Fest tilhengeren til bilen din med trekkrok. Du kan bruke en motorsykkel trailer eller en standard flatbed. Bare sørg for at bilen er vurdert til å taue den samlede vekten av tilhengeren og sykkel sammen.
3

Legg sykkelen på hengeren. Sørg for å fordele vekten jevnt som du fester den ved hjelp av tie-down metoden som du velger. Det er umulig å unngå støt og jostles av vegdekker kjøring med tilhenger. Du ønsker å være sikker på at sykkelen ikke velter eller fly av tilhengeren mens du sleper den. Du ønsker også å sørge for at du ikke komprimere suspensjon for mye, eller du kan skade sykkelen. Bruk bremseklosser for å holde hjulene fra å bevege seg rundt.
4

Velg en rute til ditt reisemål som er så glatt som mulig. Hvis du er ukjent med terrenget, rett og slett gjøre det beste du kan for å unngå å gå over store jettegryter eller overdrevet humpete områder mens du sleper en trailer. Selv om du vil ha festet sykkelen til tilhengeren, er det ingen grunn til å ta sjanser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106767.html

Previous:
Next:

motorsykler