Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bruke Endre Chain for en motorsykkel Motion Pro

Basert ut av California, tilbyr Motion Pro et bredt spekter av spesialiserte verktøy for å bistå i å opprettholde eller reparere motorsykkelen. En av de mer populære elementene i sitt utvalg er deres kjede breaker og trykk verktøy som fremskynde utskifting av en motorsykkel kjøring kjeden. Selv om disse verktøyene er ganske enkel å betjene, kan de lett forvirre en første gang bruker. Du trenger
Motion Pro kjede breaker verktøyet
Master lenke
Motion Pro kjeden klinke pressverktøyet
Vis flere instruksjoner
Breaking the Chain
1 < p> Forbered motorsykkelen ved å fjerne fronten tannhjulsdekselet. Deretter løsne kjeden justerbar og bakhjulet sin aksel mutter. Skyv hjulet frem til videre løsne kjeden. Fjern eventuelle kjeden pin klipp fra kjedens kjedelåsen med tang.
2

Forbered kjeden breaker verktøyet ved å vri verktøyet større "body" bolt for hånd for å justere den til bredden av kjeden. Vri den indre trekke pin mot klokken for å trekke det inn i kroppen bolt, trekke tuppen av pinnen ca 1mm inn i kroppen bolt.
3

Slide kjeden breaker verktøyet over en av pinnene på kjedens kjedelåsen, plassere kjedelåsen pin rett under kroppen bolt i fordypningen. Stram kroppen bolt over kjeden pin slik at den ikke vil flytte.
4

Vri trekke pin klokken for å forlenge pinnen ut gjennom kroppen bolt. Du vil føle motstand som utpakking pin kommer i kontakt med master koblingens pin. Fortsett å fremme kjøkkenvifte til kjedelåsen pinnen er tvunget ut av den motsatte enden av kjeden.
5

Gjenta på den gjenværende kjedelåsen pin.
Koble til New Chain
6

Installer den nye kjeden på motorsykkel, looping kjeden rundt begge tannhjulene. Skyv den nye kjedelåsen på den indre kanten av kjeden for å koble de løse endene. Skyv koblingen helt inn i kjeden inntil pinnene strekker seg på yttersiden av kjeden. Installer alle O-ringer som kan ha blitt levert med den nye kjedelåsen.
7

Slide kjeden pressen verktøyet på kjedelåsen, plassere verktøyet rillet plate mot kjedelåsen indre plate. Verktøyets andre plate, som har to hull for kjeden pins å forlenge ut av, skal vende innover mot kjedelåsen ytre plate.
8

Stram pressen verktøyets hul kropp bolt å trykke master lenke er platene skikkelig på plass. Løsne kjedet pressen verktøyet og skyv den ut av kjeden. Fest kjeden pin klipp til de utsatte pinnene på den ytre platen for å sikre master link.
9

Sett frontdekselet tannhjulsdekselet og juster bakhjulet og kjede spenning.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106768.html

Previous:
Next:

motorsykler