Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Jeg har en 2006 883 Harley Davidson Sportster - Hvordan endrer jeg Olje og kontroller oljenivået

Oljen innen 2006 Harley-Davidson XL883 Sportster oljetank er en verdifull handelsvare, der det eneste formålet er å kjøle og smøre motorens interne komponenter. Mens du rir, men forringer olje og reduserer tank oljenivå. Hvis venstre ukontrollert, kan den reduserte oljenivået generere motor slitasje og forårsake alvorlige skader. For å unngå potensielle problemer, anbefaler Harley-Davidson at du sjekker Sportster oljenivå før hver tur. I tillegg, avløp og erstatte oljen helt i 2500-mile intervaller, etter motorsykkelen sin første 1000-mile oljeskift. Du trenger
Butikk håndklær
20W50 motorolje
Motorsykkel stå
Flat skrutrekker
Drensvannsoppsamler
Filter skiftenøkkel
Oil filter
trakt

Vis mer Instruksjoner
oljenivå Inspection
en

Nedre din Sportster bort på sin side står deretter starte sin motor. La den gå i stedet for tre minutter å varme opp sin olje, og deretter stoppe motoren.
2

Trykk ned på oljepåfyllingslokket er uttrekkbar toppen, plassert på høyre side av Sportster oljetank , deretter vri lokket mot klokken til det kan trekkes gratis. Tørk av peilepinnen på slutten av tanklokket ren med en klut. Legg merke til "Full" og "Fill" linjer etset inn peilepinnen.
3

Sett peilepinnen inn i oljetanken til den sitter helt mot olje-tank filler halsen, og deretter trekke peilepinnen. Hvis oljenivået er selv med eller under "Fyll"-linjen, hell en liten mengde 20W50 motorolje i oljetanken og kontroller oljenivået til tanken har riktig mengde olje.
4 < p> Tørk av peilepinnen rengjøre med din butikk håndkle og sett den inn i oljetanken. Vri lokket med klokken for å låse den på plass, og skyv ned på hetten trekkes toppen til den klikker på plass. Toppen av oljelokket vil sitte flush med toppen av oljetanken.
Engine Oil Change
5

Varm opp Sportster motor i tre minutter, og deretter stanse motoren. Plasser Sportster på en motorsykkel stå å holde den i oppreist stilling.
6

Trykk ned på oljepåfyllingslokket er uttrekkbar toppen, plassert på høyre side av Sportster oljetank, deretter vri hetten mot klokken til det kan trekkes gratis. Tørk av peilepinnen på slutten av tanklokket ren med en klut.
7

Løsne olje-drain slangeklemme på motorsykkelens ramme under bakre svingarm med en flat skrutrekker. Trekk olje-avløpsslangen av rammen og tøm motoroljen i en renne pannen.
8

Tørk av avløp-slangen montering stud med en klut for å fjerne eventuelle bygge opp eller skitt, og skyv deretter avløpsslangen på den. Skru den slangeklemme med en flat skrutrekker.
9

Skru av oljefilteret fra fronten av motoren, ved hjelp av et filter skiftenøkkel. Tørk av oljepumpe funnet bak oljefilteret, rent med en klut.
10

Fyll det nye oljefilteret med fire gram av 20W50 motorolje og spre et jevnt lag med olje rundt pakningen sin. Skru oljefilteret på oljepumpe med hånden til den seter helt inntil oljepumpe, og stram det en ekstra kvart omdreining.
11

Plasser en trakt inn i olje-tank filler halsen. Hell maksimalt 92 gram 20W50 motorolje i oljetanken, og deretter fjerne trakten.
12

Tørk av peilepinnen ren med din butikk håndkle og sett den inn i oljetanken. Vri lokket med klokken for å låse den på plass, og skyv ned på hetten trekkes toppen til den klikker på plass. Toppen av oljelokket sitter i flukt med toppen av oljetanken.
13

Fjern Sportster fra motorsykkelen stå, den starter motoren igjen og la den gå på plass i tre minutter for å sirkulere frisk olje. Stopp motoren og kontroller oljenivået. Fyll olje om nødvendig, og deretter låse oljepåfyllingslokket på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111037.html

Previous:
Next:

motorsykler