Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan installerer jeg Midt-Frame Air deflektorer for en Harley Davidson?

Midt-frame luft dyser feste på en motorsykkel ramme rett under setet. Midt-frame avvisere er en type termisk deflectors.They brukes til å lede varme bort fra rytterens ben. Harley Davidson motorsykkel passasjerer ofte lider brannskader fra å komme i kontakt med motorens varme på sin høyre ankel og indre beinet området. Noen avvisere er laget for å både flytte bort motorvarme og sende på kommer luft mot rytteren under kjøring. Du kan kjøpe og installere et eget støpt trim med kromdetaljer i tillegg. Du trenger
Stikknøkkel satt
Midt-frame vindavviser kit
3/4-inch knapp hode skrue
skrutrekker
7/8-inch knapp hode skrue
Væske oppvaskmiddel
Vel mutter
Liten skrue med skive (kit følger med)
Momentnøkkel
Kabelklemme
U-klipp
Vis flere instruksjoner
1

Fjern boltene fra undersiden av motorsykkel sete med en pipenøkkel og fjerne setet for å avsløre en firkantet åpning i rammen. Eller, hvis du har et sete som kan pivot, bare snu den opp for å avsløre den firkantede åpningen. Fjern aksjen plast cruise-control kabelklipsen (eventuelt) på rammen ligger nær enden av drivstofftanken og sett det til side på et trygt sted.
2

Sett hastigheten mutterne på sporene plassert på begge ender av stroppen montering. Rett inn kantene på speed nøtter til de vinklede endene av montering stroppen.
3

Sett montering stroppen gjennom den firkantede åpningen av rammen, på den nedadgående skrå metall panel som er under hvor setet går på motorsykkelen. Plasser stroppen slik at hastigheten nøtter justere over 1/4-tommers hull i metall panel av rammen.
4

Stand bak motorsykkelen i en posisjon som gjør at du kan slå opp på undersiden av metallpanel, som er under den hvor stroppen montering ble anbragt. Sett inn den øverste hullet på panelets venstre side en 3/4-inch knapp hode skrue. Skyv den inn og hånd stramme det hele veien til hodet sitter mot undersiden av panelet. Sett inn panelets høyre side topphullet en 7/8-inch knapp hode skrue. Skyv den inn og hånd stramme det hele veien, slik at hodet sitter mot panelets underside. Ikke bruk en skrutrekker, bare hånd-stram skruene for å holde stroppen fra å flytte og skifte ut av posisjon.
5

Påfør flytende oppvaskmiddel på utsiden av brønnen mutter. Mens du ser opp på undersiden av panelet, setter vel mutteren inn i den nedre hullet på panelets venstre side.
6

Mens han fortsatt ser opp på undersiden av panelet, fjerne panelets venstre side 3/4-inch knapp hode skrue. Plasser den øverste skruen hullet på venstre side deflektor over panelets venstre side skrue hull. Plasser en 3/4-inch skiven på 3/4-inch knappen head skruen og skyv den ned slik at den hviler mot skruehodet. Sett inn knappen skruer med skive forsamlingen inn panelets øverste venstre skrue hull. Ikke trekk den ennå. Sett den lille skruen med vaskemaskin som fulgte med settet i panelets øvre høyre skrue hull. Forlate skrue løs. Skyv deflektor mot utsiden av rammen og skru skruen til et moment på 25-35 pounds per tomme med momentnøkkel.
7

Fjern panelets venstre side nedre skruen. Ta frem en skive over venstre skruen du fjernet, skyve det helt ned til den hviler mot skruehodet. Hvis du har en cruise control kabel, slip kabelklemme over cruise control kabelen. Sett panelets venstre side nedre skruen gjennom kabelen klemmen på cruise control kabel, opp gjennom venstre kantavviser skrue hull, og inn i montering mobilsmykke hastighet mutter. Skyv deflektor mot utsiden av rammen rail og stram skruen med en momentnøkkel med et moment på 25-35 pounds per tomme.
8

Sett U-klippet på den øverste delen av store hullet nær deflektoren og metallplaten på høyre side motsatt av deflektoren. Plasser den slik at U-klippet er mothaker hviler mot platen. Flytt cruise control kabel, hvis du har en, slik at den sitter over den avrundede delen av U-klipp.
9

Re-installere setet og fest den på plass med bolter eller tilt seteryggen ned på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110767.html

Previous:
Next:

motorsykler