Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en Kymco Agility 50

Gamle, skitne olje kan danne en tykk slam, noe som påvirker generelle motorytelse. Et tegn på at oljen må skiftes er et grovt tomgang motor eller en som bruker mer bensin enn vanlig. Oljen på en Kymco Agility 50 motor scooter bør skiftes etter de første 186,4 miles eller 300 kilometer, og deretter hver 1242,7 miles eller 2000 kilometer etterpå. Hvis Kymco scooter drives i støvete eller kalde områder oljen vil svekkes eller brytes ned raskere enn normalt og må skiftes oftere. Du trenger
Momentnøkkel
oljeavtappingsbeholder
Motorolje SAE 15W/40
Papir håndkle
Vis flere instruksjoner
en

parkere motorsykkelen på sin viktigste stå på et plant underlag. Fjern peilepinnen og sett det til side på et trygt sted.
2

Fjern oljen sjekk bolt og tetningsskiven, som er plassert på undersiden av motorsykkelens chassis, nær bakhjulet.

3

inn en oljeavtappingsbeholder under drain bolt, som ligger under olje sjekk bolt. Fjern drain bolt. Tappe ut all oljen. Når all oljen er tappet fra motorsykkelen, erstatte oljen renne bolten og segl vaskemaskin. Stram oljen renne bolt med en momentnøkkel til med et moment på seks til ni fot-pounds.
4

Hell motoren SAE 15W/40 olje i olje-port der peilepinnen sitter å fylle opp på motorolje. Motoren kan holde opp til 0,10-liter olje så ikke overfylle forbi dette beløpet. Sett peilepinnen og skru korken.
5

Slå på motorsykkel og sjekk oljen bolt for lekkasjer. Hvis den gjør det lekkasje, stram olje bolt for å skape en sterkere segl. Slå av motoren og vent i 30 sekunder. Kontroller oljenivået ved å fjerne peilepinnen. Tørk av oljen med et stykke tørkepapir. Sett peilepinnen og fjerne det. Hold enden av peilepinnen over noen tørkepapir til å lese den. Peilepinnen vil ha linjer som er merket, slik at du vet hvor mye olje er i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110766.html

Previous:
Next:

motorsykler