Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte de blinklys på min Harley Sportster

Harley-Davidson 883 cc og 1200 cc Sportster modeller bruker en kvartett av blinklys for å varsle andre bilister av rytteren hensikt å snu eller endre baner. De fremre blinklys er montert på styret på et ball-type dreietapp, mens den bakre signaler er vanskelig montert til bakskjerm. Selv om blinklys er ganske traust og kan håndtere dag-til-dag slitasje, kan en lav hastighet krasjet permanent skade signal hus. Fjerne og bytte blinklys, enten individuelt eller som en helhet, krever bare noen få verktøy og kan gjennomføres av de fleste Sportster eiere. Du trenger
1/2- og 5/8-inch stikkontakter
1/4-tommers unbrakonøkkel
Phillips skrutrekker
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
Front Turn Signal Replacement
en

Ta tak i øvre hjørnene av dekselet på venstre side funnet under rytterens sete, trekk deretter dekselet bort fra motorsykkelens ramme. Slip tappen på den nedre del av dekket ut av fangsten bygget inn i rammen. Trekk dekselet av Maxi-sikringsholderen, som ligger på venstre hjørne foran på oljetanken. Ta Maxi-sikring for å deaktivere motorsykkelens elektriske system.
2

Fjern setet fra motorsykkelen, med en stjerneskrutrekker. Fjern gassen tankens fremre og bakre festebolter, bak styret og på bunnen av tanken, henholdsvis, ved hjelp av en stikkontakt og en 1/2-inch 1/4-tommers sekskantnøkkel. Vri bensinkranen girvelgeren til "Off" posisjon, og deretter fjerne bensinslangen og vakuumslangen fra bunnen og bak på ventilen. Trekk brennstoffdamp slangen av stussen under høyre side av bensintanken. Løft tanken av og bort fra motorsykkelen.
3

Skyv blinklyset kontakten enhet under hovedrammen rail, forover for å koble den fra rammen. Koble den fiolette og svart kabeltilkoblere å koble fra venstre foran blinklys, eller den brune og svarte wire-kontakt for å koble den rett foran blinklyset.
4

Løsne Allen skruen plassert under venstre eller høyre håndtak bryter pod, ved hjelp av en 1/4-tommers unbrakonøkkel. Trekk den fremre blinklyset ball legge ut fra bunnen av bryteren pod, trekk deretter blinklys ledninger ut fra motorsykkelens rammen til blinklyset er fjernet helt.
5

Skyv ny vending signal ball innlegg inn i bunnen av styret bryter pod, deretter sikte blinklyset mot fronten av motorsykkelen. Stram Allen skruen til 96 tommers-pounds, med en momentnøkkel. Route turn signal ledninger langs hovedrammen rail og koble den til de riktige blinklys kontakt klemmer.
6

Sett bensintanken på motorsykkelen. Plugg bensinslangen og vakuum slangen på de utgangene bak og nederst på drivstoff ventil. Skyv brennstoffdamp slangen på spissenden under høyre side av gasstanken. Trekk til drivstofftanken bolter og muttere til 15 fot-pounds. Installere setet på motorsykkelen.
7

Skyv Maxi-sikringen i sikringsholderen, og skyv den sikringen på plass. Sett det venstre dekselet nedre tappen inn i rammemontert fangst, skyv dekselet øvre sjefer inn i rammen.
Bak Turn Signal Replacement
8

Fjern venstre side dekke på samme måte som i trinn 1 når du bytter ut den fremre blinklyset.
9

Fjern baklys objektivet, med en stjerneskrutrekker. De bakre sving signaltråd kontaktene er plassert på hver side av skruen ved midten av baklys basen. Koble fra fiolett og sort kabeltilkoblere å koble fra venstre bakre blinklys, eller de brune og svarte kabeltilkoblere å koble fra høyre bak blinklyset.
10

Skru den bakre blinklys beholde mutter, som ligger på bakskjermen indre veggen ved siden av blinklyset, ved hjelp av en 5/8-inch socket. Fjern den ytre bakskjermen spankulere med blinklyset og forbinder, ved hjelp av en 1/4-tommers unbrakonøkkel. Trekk blinklys og ledninger ut av spankulere dekselet.
11

Skyv den nye blinklys montering innlegget gjennom strut dekselet. Før ledningene gjennom den bakskjermen til baklys basen. Installere spankulere dekselet og nye blinklys på bakskjermen strut. Stram spankulere dekke bolter og blinklyset beholde mutter til 132 tommers-pounds.
12

Plug de bakre blinklys kontakter i de aktuelle terminalene på baklys basen. Installere baklys objektivet.
13

Skyv Maxi-sikringen i sikringsholderen, og skyv deretter sikringen på plass. Sett det venstre dekselet nedre tappen inn i rammemontert fangst, skyv dekselet øvre sjefer inn i rammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111568.html

Previous:
Next:

motorsykler