Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Sett Speedometer Kabel i en 1995 FLHT Harley

Harley-Davidson 1995 FLHT, av Electra Glide, bruker en stålkabel å drive sin speedometer. Kabelen er festet til et tann-opererte speedometer stasjon, montert på den venstre side av forhjulet, som oversetter rotasjonen av hjulet til kjøretøyets hastighet. Mens selve kabelen er forholdsvis holdbare, kunne en mangel på smøring og rengjøring tillate nok smuss og partikler til å bygge opp rundt den indre kabelen, slik at kabelen for å ryke. Erstatte en skadet kabel krever fjerning av FLHT er batwing-formet kåpe å få tilgang til speedometer. Du trenger
Tykk håndkle
Torx driver satt
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

Fjern boltene fra bunnen av frontruten ved hjelp av en Torx driver. Ikke fjern frontruten.
2

Fjern boltene på begge ytterkantene av kåpen, i nærheten av høyttalerne, ved hjelp av en Torx driver. Vri styret til venstre og fjerne bolten i bunnen av kåpen, nær forgaffelen. Vri styret til høyre og fjerne de gjenværende bolten fra bunnen av kåpen.
3

Trekk kåpen mot fronten av motorsykkelen, og løft det ut av gaffelen. Reach bak kåpen og trekk frontlys kontakten off baksiden av frontlys forsamlingen. Sett kåpen til side.
4

Fjern den øvre speedometer kabelen mutteren fra baksiden av speedometeret med tang. Fjern den nedre speedometer kabelen mutteren fra speedometer driver på venstre side av forhjulet. Trekk speedometer kabelen bort fra motorsykkelen.
5

Sett tuppen av den nye speedometer indre vaieren inn i speedometer kjøring gear. Skru den øvre speedometer kabel mutteren på speedometer er gjenget innlegget. Route den nedre enden av kabelen til venstre side av forhjulet. Sett tuppen av den indre speedometer kabelen i speedometer-stasjonen, og deretter skru den nedre speedometer kabel mutteren på speedometer stasjonens gjenget innlegget.
6

Hold kåpen foran på gaffelen. Plugg frontlys kontakten inn på baksiden av frontlys forsamlingen. Senk kåpen på gaffelen og skru frontruten boltene på plass. Dette holder kåpen på plass mens du arbeider.
7

Skru boltene i ytterkantene av kåpen, i nærheten av høyttalerne. Skru den nedre bolten inn bunnen av kåpen på venstre side av gaffelen. Vri styret til høyre og skru den gjenværende bolten i bunnen av kåpen på høyre side av gaffelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111671.html

Previous:
Next:

motorsykler