Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lese en Yamaha VIN nummer

Bilen identifikasjonsnummer, også referert til som VIN, er en sekvens av tall og bokstaver som kan brytes ned og lese forutsatt at du har en forståelse av hva hver bokstav eller numeriske figur midler. Det er nyttig å vite hvordan du skal lese din Yamaha VIN nummeret, enten for reservedeler eller bare for din egen bevissthet. Instruksjoner
en

Finn VIN på Yamaha. VIN er vanligvis funnet under styret og plassert på styre stammen. Hvis du ikke finner VIN på styring stammen, sjekk bilens ramme for en liten metallplate som skal vise VIN.
2

Decode betydningen av din Yamaha motorkjøretøy VIN ved å bryte ned unike mønster av tall og bokstaver. For eksempel, hvis VIN starter med "4" eller en "1" og deretter din Yamaha ble laget i Amerika, en "2" står for Canada og "3" står for Mexico. Biler laget i Korea, Japan, England, Tyskland, Italia og Brasil ville ha kjøretøy identifikasjonsnummer som begynner med "K", "J", "S", "W", "Z" og "9", i den rekkefølgen. Den sekundære karakter VIN gjenspeiler bilprodusent, som ville være en bokstaven "C" for alle Yamaha motorkjøretøyer.
3

Finn tredje VIN siffer. Dette står for produsenten divisjonen som produserte motorvognen.
4

Notice VIN nummer fire til åtte. Disse fem siffer reflektere funksjonene som finnes på motorvognen.
5

Observer niende figuren på VIN. Dette bestemte sifferet er unikt og brukes som sikkerhet for å garantere en gyldig VIN nummer.
6

titt på den 10. figuren av VIN. Dette står for det året bilmodell. Fra årene 1988 til 2000, ville den tiende VIN tallet være "J" til "Y" og deretter den 10. tallet ble endret for å gjenspeile et nummer.
7

dekode de siste sju tallene i VIN følge disse reglene: det 11. sifferet er anlegget anlegget der bilen ble montert. Sifre tolv gjennom sytten standpunkt for orden at kjøretøyene ble montert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108794.html

Previous:
Next:

motorsykler