Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan legge til Oil til en Kawasaki Bayou 220

Som en av de minste All-Terrain Vehicles tilbys av Kawasaki, er KLF220 Bayou en billig og enkel å betjene maskinen. Som alle maskiner, krever Bayou rutinemessig vedlikehold for å sikre er forsvarlig drift. Mens noen av oppgavene kan være utenfor dyktighet av gjennomsnittlig rider, er oppgaver som å sjekke og legge oljen inn i motoren lett nok for nesten alle å gjøre. Pass på å sjekke oljenivået før hver tur for å unngå mekanisk svikt forårsaket av mangel på olje. Du trenger
Motorolje, 10W40
trakt
Håndkle eller klut
Vis flere instruksjoner
en

Start ATV motor og la den gå for noen få minutter, slik at motorens olje til varm. Dette vil gi deg en nøyaktig indikasjon av motorens oljenivå. Stopp motoren og slå av ATV tenningen når motoren har varmet.
2

Sjekk motorens oljenivå gjennom oljemåler montert på høyre side av motoren, rett under oljepåfyllingslokket. Den runde Siktglasset er preget av to oljenivå indikator. Den øvre merket indikerer motorens maksimale olje kapasitet, mens den nedre merket viser at oljen er nesten utladet. I de fleste tilfeller bør oljenivået være nær midten av begge indikatorene.
3

Fjern oljepåfyllingslokket og sted en funner i filler halsen. Hell små mengder olje i filler halsen, sjekke oljenivået som det stiger. Ikke hell olje når oljenivået ligger mellom begge indikatorene.
4

Fjern trakten og tørk vekk eventuelt søl med et rent håndkle eller klut før du skifter oljepåfyllingslokket.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106930.html

Previous:
Next:

motorsykler