Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik holder regn av et Helmet Visor

Det er umulig for hjelmens visir å forbli regn -free når du er på veien i en storm . Men rutinemessig vedlikehold og delta i visiret som du reiser vil kraftig forbedre din synlighet i fuktig vær . Vannavvisende

Produkter som Rain- X Original Glass Treatment er designet for å frastøte vann glassflater . Tørk visir med det før du rir , og lagre noe i en liten flaske i tilfelle du trenger å rengjøre skjold av is , rusk eller feil mens du er på veien.
Squeegee Glove

Motorsykkel klær produsenter selger mini gummi nalbladene som du kan feste til fingrene av dine ridehansker å tørke ansiktet skjold. Bære flere av dem med deg mens du rir i tilfelle en av knivene slips av fingeren.

Chamoise

Bileiere bruke en myk skinn pusseskinn klut ( også kjent som en shammy ) å tørke vannet av bilen etter at det regner å holde vannet fra forming flekker. Hold et pusseskinn i girkassen å rengjøre visiret i regnet .
Improvisere
p Hvis du ikke har vanntett ditt visir og du er fanget i en storm uten noen av de nevnte verktøyene , tørke visiret med ridehansker . Også, hvis du slår hodet til siden i noen sekunder , vil vinden blåse regn av visiret .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109303.html

Previous:
Next:

motorsykler