Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kan jeg sjekke oljenivået på en Yamaha V-Star 1100?

Som nesten alle motorsykkel på veien i dag, baserer Yamaha mektige XVS 1100 V-Star på en konsistent nivå av olje for å smøre de indre delene av motoren sin. Oljenivået minsker som miles og tid slitasje på, enten blir brent bort av motoren eller, i verste fall, rømmer gjennom lekkasjer i motoren casing. Kontroll av oljenivået på Yamaha V-star 1100 før hver tur er avgjørende for å hindre skade på motoren. Heldigvis, sjekker oljen er enkel. Instruksjoner
en

Lavere din V-Star på sin kick stand, skifte i fri og starte motoren. La motoren løpe i noen minutter, varmer opp oljen for å gi en nøyaktig avlesning oljenivå. Stopp motoren og slå av tenningen når oljen er varmet helt.
2

Plasser deg selv på venstre side av motorsykkelen. Crouch ned litt slik at du kan se "oljekontrollindikatoren" vinduet på motoren tilfellet, like over den fremre venstre fot pinne. Vær oppmerksom på øvre og nedre indikatoren merker på oljekontrollindikatoren vinduet. Den øvre merket angir den maksimale olje kapasitet, mens den nedre merket angir en nesten tom oljenivået.
3

Ta tak i venstre styret med venstre hånd og motorsykkelen ramme med høyre hånd. Hev motorsykkel i en oppreist, vertikal posisjon. Observer oljekontrollindikatoren vindu som det fylles med olje, hold motorsykkelen stødig som oljen kan ta noen sekunder å fylle
4

Vær oppmerksom på oljenivået i forhold til øvre og nedre. oljenivåindikator markerer på synet glass. Oljenivået skal være på eller nær midten av begge spor. Hvis oljenivået er for høyt, tømme et lite beløp fra motoren med en håndpumpe fra olje filler halsen. Likeledes, tilsett olje sakte inn i olje filler halsen for å øke oljenivået.
5

Senk forsiktig motorsykkelen tilbake på sin kick stand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106780.html

Previous:
Next:

motorsykler