Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

ATV Sikkerhetskurs i Ohio

The Ohio Department of Natural Resources regulerer all terrain vehicle (ATV) bruk, ifølge ATVSafety.gov. Grunnleggende sikkerhetskrav for riding ATV i Ohio inkluderer hjelm, ha en skikkelig tittel og registrering, og å ha et førerkort eller førerkort for motorsykkel. Disse kravene varierer avhengig av type eiendom hvor du rir. Den beste måten å sikre beskyttelse mot skader, er å ta en ATV sikkerhetskurs. ATV RiderCourse

ATV Safety Institute tilbyr en halv dag med trening med ATV RiderCourse. Dette hands-on trening inneholder alt du trenger å vite om ATV, inkludert pre-ride inspeksjon, manøvrering din ATV, ridning i bakker og over hindringer, nødstopp, sikkerhetsutstyr, lokale regler og hvor du skal ri.

Krav til kurs inkluderer en ATV med brukerhåndboken, en DOT-godkjent hjelm, vernebriller eller visir, hansker, langermet skjorte, bukser og over-the-ankler støvler.

kurs tilbys i flere Ohio steder, inkludert Troy, Reno, Springfield, New Springfield, Mount Vernon og Bellaire. Kontakt ATV Safety Institute for å finne et sted nær deg. Du kan kvalifisere for gratis eller rabattert trening med kjøp av en ny ATV.

ATV Safety Institute2 Jenner, Suite 150Irvine, California 92618-3806800-887-2887atvsafety.org
Ohio ATV Verden

Ohio ATV World tilbyr året rundt trening med ATV utleie i Hocking Hills State Park regionen. I dette programmet, kan du leie en ATV og motta sikkerhetsopplæring. Du må vise at du har lært informasjonen i nybegynner området før du får lov til å sykle stier. Alt utstyr, inkludert hjelm, er gitt og øyebeskyttelse er tilgjengelig for en ekstra avgift. I likhet med andre programmer, bør du bruke lange bukser og lange ermer.

Selv om selskapet leier ATV og driver stier i Wayne National Forest regionen, er det anbefalt å få et begynnerkurs opplæring i Hocking Hills regionen. Den Wayne National Forest regionen er for middels og avanserte ryttere bare.

Ohio ATV World15155 Sauerkraut Rd.Logan, Ohio 43138740-592-2500ohioatvworld.com
ATV Traction Ungdom Safety Training Program

ATV Trail Riders Reklamerer Conservation for å øke mulighetene Nationwide (Traction) tilbyr en ungdom ATV sikkerhet kurs for de i alderen åtte til 15 år. Selv om denne organisasjonen har avdelinger i Ashtabula, Ohio, og opererer hovedsakelig i nærliggende områder i Pennsylvania. Pennsylvania lov krever at alle unge har ATV sikkerhetsopplæring å ri utenfor deres hjem eiendom.
P Dette treningsprogrammet krever at du tar med din egen ATV, registrering, bevis på forsikring, en DOT-godkjent hjelm, vernebriller og hansker , over-the-ankler støvler og lange bukser og langermet skjorte.

ATV Traction Youth Safety Training Program440-645-3972atvtraction.org/YouthATVSafetyTraining/tabid/296/Default.aspx


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106911.html

Previous:
Next:

motorsykler