Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan koble en motorsykkel Gas Tank til en forgasser

En viktig komponent i en motorsykkel er dens drivstoffsystemet. I motsetning til de fleste nyere modeller, eldre motorsykler er avhengige av en forgasser for å levere brensel og luft for å drive motoren. Over tid må disse forgassere fjernes og renses for å opprettholde en viss grad av ytelse. Mens installere forgasseren tilbake på disse gamle syklene er ganske grei, drivstoff ledninger og slanger som forbinder forgasseren til gasstanken er ofte i akutt behov for utskifting. For den ambisiøse DIY motorsykkel mekaniker, kan koble tanken til forgasseren være forvirrende, men oppgaven er enklere enn du tror. Du trenger
Caliper, måle
Plastic drivstoffslangen
slangeklemmer
saks
Vis flere instruksjoner
en

Mål utvendig diameter på den avløpsrør av drivstofftanken drivstoff ventil med en måling målepunktet. Velg en lengde på plast drivstoffslangen å matche avløpsrør. Skyv bensinslangen over drivstoff ventil stussen og sikkert på plass med en slangeklemme.
2

Før bensinslangen til forgasseren og ta en måling av lengden på slangen nødvendig. Ta med minst en tomme av overskytende slange å imøtekomme for slakk. Skjær enden av overflødig lengde på drivstoffslangen med en skarp saks.
3

Slip en slangeklemme over nye enden av bensinslangen og skyv slangen over forgasseren drivstoff innløpet. Senk slangeklemme over slangen og innløp og stram godt.
4

Åpne bensinkranen og observere drivstoff når den sendes til forgasseren. Se etter lekkasjer i hver ende av bensinslangen, etterstramming av slangeklemmer for å forsegle eventuelle lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106779.html

Previous:
Next:

motorsykler