Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Harley Saddlebags

Harley Davidson er et velkjent motorsykkel produsenten i USA. Harley produserer flere forskjellige modeller av motorsykler, og tilbyr en komplett linje av OEM tilpassede deler til alt fra økt ytelse til estetikk. Inkludert i linjen av OEM-deler er salveskene, som kobles til sidene av bakskjermen, slik at du kan lagre små elementer under transporten. Du kan installere Harley ettermarkedet salveskene selv med noen få verktøy. Installasjon er komplisert og noen motorsykler krever at du bruker blinklys flytting kit før bag installasjon. Ta sykkelen til din lokale Harley forhandleren hvis du er ubehagelig å installere saddlebag kit. Du trenger
Motorsykkel stand
Hydraulisk jekk
4-by-4 wood stykke
Ratchet
Saddlebag kit
Vis flere instruksjoner
1

Park Harley på et plant underlag og slå av motoren. La motoren avkjøles for å unngå å bli brent når du installerer salveskene. Fjerne setet, i henhold til brukerhåndboken instruksjoner, og koble den negative batterikabelen, ved hjelp av en skiftenøkkel.
2

Lås forhjulet på plass ved hjelp av en motorsykkel stand.
< BR> 3

inn en hydraulisk jekk under bunnen av motoren. Plasser et flatt stykke av 4-av-4 tre på toppen av den hydrauliske jekk og sakte heve den bakre ende av motorsykkelen 3-4 inches av bakken for å gi mer plass til å arbeide mellom det bakre hjul og fender. Veden beskytter også bunnen av motoren.

4. Fjern den øverste sjokk monteringsbolt på hver side av den bakre støtfanger, ved hjelp av en skralle. Monteringsbolten ligger på utsiden av fender og forbinder motorsykkel støtdemper, som vil tillate deg nok plass til å passe den hex head skruen fra saddlebag kit bak fender.
5

Sett fra innenfor fender hex skruer fra saddlebag kit gjennom foran hullet på fender støtte.
6

Hold bolten på plass innen den fender ved hjelp av en unbrakonøkkel og sett docking-punkts stykke på bolten, brede enden først. Plasser metall avstandsstykke på bolten, etterfulgt av Saltaske foringen med den lille ende vendt utover. Stram foringen, ved hjelp av en åpen fastnøkkel. Gjenta prosessen på den andre siden av fender.
7

Sett innenfra fender et sekund hex skruer fra saddlebag kit gjennom den bakre hullet på fender støtte. Gjenta trinn 6 for bolten, installerer frem docking-punkts stykke, metall spacer og saddlebag foring. Stram foringen med en åpen fastnøkkel. Gjenta på den andre siden av fender.
8

Sett sjokk montering bolt på hver side av fender, kobler ut støtdemperen.
9

Senk hydraulisk jekk , flytte den til side og fjerner treet.
10

Installer saltasker direkte på fender støtte, stille opp de to klippene i salen bag med Saddlebag foringer på de hex skruer.

11

Åpne salveskene og skru en plastlokket fra settet på saddlebag festeskruer for å eliminere muligheten for skade når du strekker deg inn i saddlebags.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110113.html

Previous:
Next:

motorsykler