Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan leser jeg en VIN nummer på en Suzuki GSXR Bike?

Som med alle kjøretøy, er det VIN (Vehicle Identification Number) på din Suzuki GSXR en kodet beskrivelse som er konkret og unik for akkurat din motorsykkel. Generelt, går inn koden fra bredest informasjon (produksjonslandet) til den mest spesifikke (din spesielle motorsykkelen serienummer). På en typisk Suzuki GSXR, vil VIN være 17 tegn langt, og hver enkelt forteller deg noe om bilen eller tjener til å validere ektheten. Instruksjoner
en

titt på de tre første tegnene til å bestemme produsentens landet, navnet på produsenten og den generelle type kjøretøy. En typisk GSXR VIN vil begynne med J (for Japan), S (for Suzuki) og 1 (for motorsykkel).
2

Les de neste fem tegn for å bestemme flere detaljer om motorsykkelen. I rekkefølge, vil de neste fem tegn fortelle deg hvilken type motorsykkel, stempelet fortrengning, motortype, design sekvens og modellen variasjon. For eksempel, i henhold til Suzuki-sykluser nettstedet, indikerer en GSXR med tegnsekvens GV73A at kjøretøyet er et multi-sylinder sporten gate sykkel (G), har et volum på 1100 kubikkcentimeter (V), har en firetakts firesylindret motor (7), er den tredje versjonen av denne design (3) og er base versjon av denne modellen (A).
3

titt på neste tegn til å bestemme VIN gyldighet. Dette tegnet vil enten være en X eller et tall fra 0 til 9. Produsenter og myndigheter se etter dette tegnet for å fastslå at VIN er gyldig.
4

Les neste tegn for å avgjøre det året GSXR din. Dateres tilbake til 1980, vil dette tegnet være en bokstav (unntatt I, O, Q, U og Z) eller et tall (0 til 9). Året som tilsvarer dette brevet finner du på diagrammet på Suzuki Cycles hjemmeside (se referanser).
5

titt på neste tegn til å bestemme motorsykkel fabrikk kode. De fleste Suzuki motorsykler har en 2 i denne posisjonen dersom de er produsert i Japan.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107561.html

Previous:
Next:

motorsykler