Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Paint Bike Fairings

Maleri en motorsykkelens plast ytterkledning til en rimelig grad av suksess kan være et utfordrende prosjekt for de fleste motorsyklister. En brukbar maling jobb kan oppnås med en rask lag med butikk-kjøpte spraymaling, men resultatene er vanligvis best sett fra en 10-fots avstand. Mens dyre automotive maling vil gi en bedre finish, kan spray maling også brukes effektivt til en lavere kostnad, forutsatt at nitid oppmerksomhet er gitt til kåpen sin forberedelse og maleteknikken. Hvis du insisterer på å bruke billakk, være sikker på at du kan bruke den effektivt for å unngå kostbare feil. Du trenger:
Barberblad
klistremerke lim fjerne renere
Mild såpe
Vann
lofri klut
300 -, 600 -, 1200 - og 2000-sandpapir
denaturert alkohol
Body filler
Filler primer
Base farge maling
Clear strøk maling selg Electric buffer
Vis flere instruksjoner
Forberedelse
1

Fjern eventuelle klistremerker eller merker fra kåpe, ved hjelp av et barberblad for å skille merket er limet fra kåpen overflate. Vaske av eventuelle gjenværende limrester med et klistremerke lim fjerne renere. Vask kåpen med en blanding av mild såpe og varmt vann for å fjerne olje og smuss fra kåpen overflate.
2

Sand hele kåpen med sandpapir dyppet i såpevann. Bruk en 600-sandpapir å slipe kåpen sin opprinnelige maling. Sand ned skadet eller ripet områder på fairing med en 300 - eller lavere-sandpapir, avhengig av alvorlighetsgraden av skaden. Dypp sandpapir i såpevann ofte for å hindre sandpapir fra tilstopping med slipestøv.
3

Skyll kåpen grundig med rent vann. Tørk av kåpen tørr med en lofri klut og la det lufttørke i minst en time.
4

Repair eventuelle skadede områder eller lave flekker i Fairings overflaten med en høy kvalitet kroppen filler. Tillat sparkel for å herde i minst 30 minutter. Våt sand det reparerte området med en 600 sandpapir dynket i såpevann før området er glatt.
5

Tørk av hele kåpen med en lofri klut og rødsprit for å fjerne eventuelle gjenværende oljer, fett eller slipestøv.
Maleri
6

Prime kåpen, ved hjelp av filler primer for å fylle ut eventuelle gjenværende lav flekker eller små riper på kåpen overflate. Hold primer munnstykke ca 20 inches fra kåpen. Trykk munnstykket og flytte primer raskt fra side til side for å lett pels kåpen med primer. Primeren skal fremstå som et lag av støv på kåpen. La primeren tack i minst 10 minutter.
7

Hold primer munnstykket 12 inches bort fra kåpen og påfør et solid lag med primer. Start fra bunnen av fairing og bevege seg horisontalt fra den ene side til den andre. Starter sprøyting primer noen få inches før kåpen og stoppe noen få inches siste kåpen for å hindre kjører forårsaket av over spray. Påfør et andre strøk når du har sprayet toppen av kåpen, starter igjen på bunnen. La primeren tørke i minst 10 minutter og gjenta igjen.
8

La primeren herde i minst 48 timer. Wet-sand grunningen med en 1200-sandpapir dyppet i såpevann. Skyll grundig med rent vann og tørk av med en lofri klut.
9

Påfør base farge og klarlakk følge samme prosedyrer.
Etterbehandling

10

Vask kåpe med mild såpe og vann for å fjerne støvpartikler som kan skade klarlakk.
11

Wet-sand klarlakk lag, ved hjelp av 2000-sandpapir gjennomvåt i såpevann, for å fjerne ujevnheter i klarlakk. Skyll godt og tørk av med en lofri klut.
12

Buff kåpen lett med en elektrisk buffer for å oppnå ønsket glans.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107560.html

Previous:
Next:

motorsykler