Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Om Camping Telt for Motorsykler

Vurderer camping telt for motorsykler er lik vurderer camping telt generelt. Den største forskjellen er vurdering av plass tilgjengelighet på en motorsykkel. Denne plassen vil variere med motorsykkel og etter hva slags bagasje en motorsyklist har installert. Motorsykkel bagasjen kommer i forskjellige former og størrelser, som vil bidra til å diktere størrelsen og formen på en sammenrast telt. Funksjon

Camping telt for motorsykler er telt som er packable for motorsyklister å bære når touring (som ligner på backpacking, bare på en motorsykkel). Disse teltene gir privatliv og ly fra naturen og elementene for motorsyklister. De er tilgjengelige i mange og ulike størrelser, og er vanligvis størrelse med antall mennesker hvert telt er ment å holde.
Egenskaper

Camping telt for motorsykler er gjort fra en rekke materialer, og utvalget vil generelt komme ned til preferanse. De kan grovt deles inn i vanntette og ikke-vanntett telt. Pustende telt er vanligvis ønskelig, på grunn av kondensasjon som vil bygge seg opp i løpet av et telt under bruk. Noen pustende telt har en andre liner av mesh som gir en ytterligere barriere mot insekt liv. En regn fly bidrar til å holde noe nedbør utenfor.
Størrelse

motsetning camping i en bil, camping mens riding en motorsykkel betyr at en motorsyklist må vurdere lagringsplass veldig nøye. Derfor er det viktig å velge en camping telt som passer i en motorsykkelens poser. Hvis en motorsyklist skal være camping med et beløp av regularitet og ikke allerede har poser, er det lurt å vurdere å kjøpe både poser og telt med dette i tankene. Mens en camping telt kan teknisk være festet til passasjer setet på en motorsykkel med bungees, kjører en motorsyklist risikoen for en gjennomvåt telt hvis nedbør treff.
Hensyn

motorsykkel camping ekspert Bill Johns anbefaler på det sterkeste å kjøpe en bakken klut eller liggeunderlag for camping når et telt er kjøpt. Dette bidrar til å holde omgivende fuktighet fra bakken fra utluting inn i et telt. Mens det er en enkel enhet, kan det legge år til et telt er brukbart liv. Imidlertid bør det bemerkes at arket eller kluten ikke bør overskride det området av bunnen av teltet. Hvis den gjør det, vil den fange vann på toppen av seg selv som da vil være ond opp ved teltet, slo hele sin hensikt.
Advarsel

Glassfiber teltplugger bør unngås på grunn av en ekstrem tilbøyelighet for brekkasje. Aluminum teltstenger kan koste litt mer, men deres levetid og holdbarhet gjør opp for den opprinnelige kostnaden utlegget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107280.html

Previous:
Next:

motorsykler