Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre en Belt Drive på en 2002 Harley Davidson Sportster

De 2002 Sportster modellene brukte samme polymer drivbeltene funnet på resten av Harley-Davidsons nyere maskiner, og gir rytteren med flere tusen miles av rolig, nesten vedlikeholdsfritt rides. Drivremmer har imidlertid en ulempe, særlig ved utskifting av en slitt belte - i motsetning til en tradisjonell drivkjede, som kan separeres og sluttet etter installasjon, må beltet tas ut og monteres som et hele. Jobben krever grunnleggende håndverktøy og en motorsykkel jack, men vil ta flere timer å fullføre. Du trenger
5/16-, 1/2-, 5/16-, 15/16- og 3/4-inch stikkontakter
Piper 1/2-
, 7/16 - og 3/4-inch open-end skiftenøkler
1/4- og 3/16-inch Allen fastnøkkel
Motorsykkel jack
Ratcheting tie-down stropper
Needle-nese tang
Gummi klubbe
Bungee ledninger
9/16-inch dyp stikkontakt
Belt strammingsmåler
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Løsne den bakre skjerf klemme, bruker en 5/16-inch socket og en pipenøkkel. Skru monteringsmutteren fra baksiden av bakre lyddemper, ved hjelp av en 1/2-inch socket. Trekk den bakre eksospotten av eksosrørene.
2

Løsne bremsestangen låsemutter fra bakbremsen master sylinder, som ligger under høyre fremre foten pinne, med en 1/2-inch open-end skiftenøkkel. Skru av bremsestangen fra bakre bremsepedalen, ved hjelp av en 7/16-inch fastnøkkel.
3

Skru bakbremsen slangeklemmer fra svingarm, ved hjelp av en 5/16 -tommers stikkontakt og en pipenøkkel. Skru den bakre brems master sylinder bolter med en 1/4-tommers unbrakonøkkel. Heng master sylinder fra bakskjermer støtter, ved hjelp av en strikk ledningen.
4

Skru foran tannhjulsdekselet fra høyre side av overføringen, ved hjelp av en 3/16-inch unbrakonøkkel. Trekk tannhjulsdekselet bort fra sendingen.
5

Trekk splinten ut fra venstre side av bakakselen, ved hjelp av nål-nese tang. Løsne bakakselen mutter, ved hjelp av en 15/16-inch socket og en lang håndteres pipenøkkel.
6

Løft motorsykkel av bakken med en motorsykkel jack plassert under motoren. Knyt motorsykkelens styret til jack festepunkter med ratcheting tie-down stropper for å hindre at den velter.
7

Trykk på bakakselen ut fra høyre side av bakhjulet. Løft den bakre bremsekalippernes ut fra i mellom høyre side av bakhjulet og svingarmen. Henge bøylen fra bakskjerm støtte med en strikk ledningen. Rull bakhjulet frem litt og trekk stasjonen beltet av bakhjulsdrev. Rull hjulet bort fra motorsykkelen.
8

Hold nede til høyre støtdemper monteringsbolten stødig med en 3/4-inch fastnøkkel. Skru av sjokk lavere absorber mutter, ved hjelp av en 3/4-inch socket og en pipenøkkel. Drei støtdemper opp og bort fra motorsykkelens svingarm. Hold støtdemper på plass med en strikk ledningen.
9

Løsne beltet vakter fra høyre side av svingarmen, ved hjelp av en 1/4-tommers Allen fastnøkkel og en 1/2-inch socket og en pipenøkkel. Trekk remmen av fronten tannhjulet og bort fra motorsykkelen.
10

Løsne beltestrammerkomponentene låsemuttere på begge sider av svingarmen, ved hjelp av en 9/16-inch fastnøkkel. Snu strammer boltene med klokken til den beltestrammere er satt på sitt loosest posisjon, ved hjelp av en 9/16-inch dyp stikkontakt og en pipenøkkel. Rull bakhjulet i svingarmen, så langt frem som mulig.
11

Sett den nye stasjonen beltet over bakhjulsdrev og foran tannhjulet. Rull hjulet tilbake og plassere den bakre bremsekalippernes, mellom høyre side av hjulet og svingarmen. Skyv bakakselen gjennom svingarm og bakhjul. Løst skru bakakselen mutteren på plass med en 15/16-inch socket og en pipenøkkel.
12

Slå både beltestrammere mot klokken jevnt, med en 9/16-inch dyp stikkontakt og en pipenøkkel å stramme remmen. Kontroller strammingen på bunnen tråd av beltet, ved hjelp av et belte strammingsmåler. Stopp stramme beltet når beltet har omfanget av bevegelse mellom 3/16- å 5/8-inch mens søknad 10 pounds av press med beltet strammingsmåler.
13

Mål avstanden mellom sentrum av den bakre aksel på begge sider av det bakre hjulet i forhold til endene av svingarmen, ved hjelp av en linjal eller målebånd. Løsne strammeren med høyere måling, hvis målingene er ujevn. Stram den bakre aksel mutteren til 56 fot-pounds, med en 15/16-inch socket og en pipenøkkel, når både beltestrammere er jevnt justert. Ta frem en ny splint inn i venstre side av bakakselen, deretter bøye pin ben ut med nebbtang.
14

Sett nedre høyre støtdemper bolt og mutter, ved hjelp av en 3 /4-tommers fastnøkkel og en 3/4-inch socket. Stram mutteren til 50 fot-pounds med en 3/4-inch socket og en momentnøkkel.
15

Sett beltet vakter, med en 1/4-tommers unbrakonøkkel. Sett frontdekselet tannhjulsdekselet på girkasse med en 3/16-inch unbrakonøkkel.
16

Sett den bakre brems master sylinder på motorsykkel, ved hjelp av en 1/4-tommers unbrakonøkkel. Stram boltene til 20 fot-pounds, med en momentnøkkel. Skru bremsestangen i bakre bremsepedalen, ved hjelp av en 7/16-inch fastnøkkel. Stram bremsestangen låsemutter med en 1/2-inch fastnøkkel.
17

Sett den bakre eksospotten på eksosrørene, stram lyddemperen monteringsmutteren til 15 fot-pounds med en momentnøkkel. Stram lyddemperen klemme med en 5/16-inch socket og en pipenøkkel.
18

Nedre motorsykkelen til gulvet og parkere den på sin side stå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111216.html

Previous:
Next:

motorsykler