Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Front Sprocket på en CRF 80

Utvalget av motorsykler tilgjengelig for yngre ryttere er fylt det meste av automatiske girkasse utstyrte skitt sykler, som tillater rytteren å fokusere på stien foran oss. Hondas CRF80R bro ved å tilby en manuelt operert fem-trinns girkasse, slik at en mer erfaren rytter for å få en kant i off-road motocross løp. Som en ekstra fordel, kan CRF80R front sprocket bli erstattet med en litt mindre, 13-tann tannhjul for å øke dirt bike akselerasjon fra en stand-still. Bytte tannhjulet er en ganske enkel prosess som krever bare en håndfull verktøy for å fullføre. Du trenger
Stikknøkkel
10 og 16 mm kontakter
Dirt sykkel stå
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Parker CRF80R på sin side stå. Løsne bakakselen mutteren på venstre side av svingarmen, ved hjelp av en 16 mm pipe og en pipenøkkel.
2

Monter CRF80R på en dirt bike å løfte begge hjulene på bakken. Slå både kjede-justeringsmutterne - som ligger på begge sider av svingarmen, nær bakakselen - klokken fire svinger selv med socket og et 10 mm-kontakten for å løsne kjeden
3 Skru de riktige motordeksel bolter, ved hjelp av en pipenøkkel og en 10 mm-kontakten. Trekk høyre motordeksel og pakningen vekk fra motoren veivhuset.
4

Skru den fremre tannhjulet festeboltene, ved hjelp av en pipenøkkel og en 10 mm-kontakten. Trekk monteringsplate av tannhjul, for hånd. Løft kjettingen av tannhjulet, trekk tannhjulet bort fra girkasse akselen, for hånd.
5

Skyv en ny front sprocket på overføring sjakten, deretter hekte kjedet over tannhjulet tenner. Plasser monteringsplaten over tannhjulet og skru festeboltene på plass med en pipenøkkel og en 10 mm-kontakten. Trekk til festeboltene til 17,5 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og en 10 mm-kontakten.
6

Sett venstre veivhusdekselet på motoren, ved hjelp av en momentnøkkel og en 10 mm-kontakten. Stram veivhusdekselet bolter til 7,6 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og en 10 mm-kontakten.
7

Slå både kjede-justeringsmutterne klokken fire med svinger, ved hjelp av en pipenøkkel og en 10 mm socket. Kontroller at hakkene skåret inn i toppen av bakre aksel blokkene er innrettet med de tilsvarende hakk skjære inn i begge sider av svingarmen. Juster kjedestrammertappen som er satt lengst bak, hvis sporene ikke er justert jevnt.
8

Fjern CRF80F fra dirt bike stå og parkere den på sin side stå. Stram den bakre aksel mutteren til 65 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og en 16 mm-kontakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111469.html

Previous:
Next:

motorsykler