Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan komme inn i Sport of Motocross

Komme inn i sporten motocross kan bety et par forskjellige ting. Du kan begynne å ri din cross sykkel på stier, utføre hopp på sykkel eller bruke den til å rase motstandere på et spor. Uansett hva dine mål er for din cross karriere eller hobby, er det noen viktigste tingene du kan gjøre for å bli mer involvert i sporten. Med mer erfaring, kunnskap og kontakter, vil du begynne å utvikle flere ferdigheter på din motocross sykkel. Instruksjoner
en

Watch sporten. Delta på løp og se på som motocross ryttere få fart, komplette hopp og manøvrere rundt hindringer. Som en tilskuer, vil du få mer involvert i sporten samtidig lære om både kulturen i sporten og ferdigheter av rytterne.
2

Få en cross sykkel som du er komfortabel ridning . Sykkelen bør være off-road eller enduro fordi motocross spor, stier og hopp er vanligvis gjort på skitt, ikke fortau eller betong. Sitte på en sykkel og teste det ut før du kjøper.
3

Gjør kontakter i verden av motocross. Hvis du ønsker å delta i idrett, må du bli kjent med folk som er aktive i sporten. Hvis du ikke allerede har venner som er i motocross, innlede samtaler på hendelsene du delta, så vel som hos din lokale motocross butikken.
4

Besøk en offentlig kurs med din cross sykkel og begynne å trene. Du kan ikke konkurrere i sporten før du har et bedre inntrykk av følelsen for din sykkel, grusvei under den og vellykkede hopp.
5

Enter konkurranser. Lokale motocross klubber og butikker ofte sponse konkurranser og kan gi deg mer informasjon om hvordan du angir. Starte med nybegynner klassen av ryttere når du først begynner å konkurrere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111276.html

Previous:
Next:

motorsykler