Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Clip på sykkelstyret på en Ninja 650

Kawasakis 650 og 650R sport sykler er designet med en sentral kjørestilling for optimal balanse. Clip-on styret er tilgjengelig i byggesett som lar deg endre de lager barer for ekstra styring kontroll, eller ved utskifting av skadde styret. Noen vil kanskje foretrekke den typiske rett konfigurasjon for skjev frem ved høyere hastigheter. Clip-on barer med stigerør gi en enklere rekkevidde for cruising. Installere clip-on styret om Ninja din 650 eller 650R krever grunnleggende mekaniske ferdigheter og metriske verktøy. Du trenger
5mm sekskantnøkkel
Momentnøkkel med sekskantnøkkel tilbehøret tip
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på sitt senter stand.

2

Løsne festeboltene på gassen klemme med en mm sekskantnøkkel. Skyv gasshåndtaket montering av høyre ende av aksjen styret og la den hvile inne i frontruten kåpe. Det er ikke nødvendig å koble gassvaieren.
3

Løsne festeboltene på bryteren-gear klemme på venstre grep. Skyv bryteren gear og venstre grep montering av barene og la den hvile inne i frontruten kåpen.
4

Løsne og fjern håndtak festeboltene på høyre og venstre gaffel rør med sekskantnøkkel. Løft lager barer og klemmer av styringsgruppen hodet.
5

Rett forhjulet på motorsykkelen for hånd.
6

Plasser høyre clip-on bar over riktig styring rør med klammerskruene vender mot baksiden av motorsykkelen. Skyv klemmen helt inn på røret for hånd. Stram klemme bolter delvis med sekskantnøkkel. Gjenta dette trinnet for å installere venstre clip-on bar på venstre styring tube.
7

Grip håndtakene for hånd og skyve eller trekke hver, ved behov, slik linjene er vinkelrett med forhjulet og midtlinjen av motorsykkelen fra forsiden til baksiden. Stå på den ene siden av styringsgruppen hodet og justere barer jevnt for hånd.
8

Monter en 5mm sekskantnøkkel tilbehør spissen på en momentnøkkel og bruke den til å stramme alle festeboltene til 25 ft lbs .
9

Skyv gasshåndtaket montering på enden av den rette linjen. Roter grep slik at gassvaieren tilkoblingen er under. Trekk til festeboltene på klemmen sikkert. Skyv bryteren-gear og venstre grep montering på venstre bar og stram festeboltene sikkert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111277.html

Previous:
Next:

motorsykler