Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Luft Clutch på en 1986 Honda Shadow 1100

The 1986 Honda Shadow VT1100 har en hydraulisk clutch. Du gir opp noen av clutch-tallet føler når du går fra en kabel clutch til en hydraulisk, men spaken er lettere å presse. Hvis du gjør en masse stop-and-go by riding, ved hjelp av en hydraulisk clutch kan hindre mye av belastningen på håndleddet. Du trenger
DOT4 væske
Vis flere instruksjoner
en

Flytt VT1100s styret tallet til clutch master sylinder er i vater eller så nært som du kan få det. Til tross for at ordet "sylinder" i navnet, er det clutch master sylinder den rektangulære reservoaret øverst til venstre på styret.
2

Fjern master sylinderen cap, satt plate og membran. Rens den første så skitt ikke vil falle inn i reservoaret. Dekke plast og maling; hydraulikkvæske vil skade overflaten
3

Fyll master sylinder til øverste nivå.. Bruk DOT4 væske, den samme væsken du bruker for bremsene.
4

Ta av venstre side bak veivhusdekselet. Trekk sine to retainer klipp, som er bak dekselet (slutten av hvert klipp bør stikke opp nok for deg å se det). Trekke dem ut og fjerne sine skiver. Fjern mutteren i front av dekselet i bunnen området i midten.
5

Fjern beskyttelseshetten fra lufteventilen og presse en klar plast rør på den. Sett den andre enden i en beholder for å motta det gamle fluid. Denne beholderen bør ha noen ny væske i det --- nok slik at enden av plastrøret er dekket og kan ikke suge inn luft.
6

Klem clutch hendel over og over. Se luftehull i master sylinderen reservoaret for stigende bobler. Når de slutter å klemme sammen spaken og trykk på master sylinder tre eller fire ganger for å frigjøre eventuelle gjenværende luftbobler.
7

Pump spaken mer, så hold den i ved åpning av Utluftningsskrue. La væsken og luft kommer ut, og stram ventilen når strømmen blir svak.
8

Slipp spaken sakte. Vent noen sekunder.
9

Gjenta trinn 7 og 8 inntil ingen luftbobler kommer ut. Som væske avløp, ikke la master sylinderen reservoaret på styret renne ut.
10

Stram Utluftningsskrue, erstatte sin cap og erstatte veivhusdekselet. Fyll master sylinderen reservoaret til sitt toppnivå. Erstatte mellomgulvet, satt plate og dekke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110726.html

Previous:
Next:

motorsykler