Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Wire en Yamaha XS650

The Yamaha XS650, en motorsykkel laget 1968-1985, må være riktig jordet før den kan brukes. Selv om kabling kan referere til mange motorsykkel deler, refererer det vanligvis til å koble regulatoren til XS650 batteri. Denne oppkoblingsprosedyre, skjønt forholdsvis enkel, kan være farlig. Bare forsøke ledninger hvis du er kjent med motorsykkel elektronikk. Noe mer komplisert kabling er best igjen i hendene på en mekaniker. Du trenger:
Nylon skruer
skrutrekker
pipenøkkel
Terminals
Vis flere instruksjoner
en

Fjern girspaken med en skrutrekker. Fjern boltene fra laderdekselet med en pipenøkkel. Trekk av dekselet bak på motorsykkelen, og sett det til side.
2

Fjern de tre skruene på børste forsamlingen med en skrutrekker. Sette disse til side.
3

tak i den svarte ledningen på regulatoren. Koble den til minuspolen på batteriet.
4

Trekk den røde ledningen fra regulatoren din, mate den gjennom en sikring og koble den til plusspolen på batteriet.
5

Fest de tre hvite ledninger av din stater forsamlingen til en terminal. Fest de tre hvite ledninger av regulator til den andre siden av denne terminalen.
6

Koble den brune lederen av stater forsamlingen til en terminal. Koble den sorte ledningen på regulatoren din til den andre siden av terminalen.
7

Skru inn igjen skruene på børste forsamlingen med nylon skruer. Sett på dekselet på børsten montering og teste ledninger system ved å slå på motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110727.html

Previous:
Next:

motorsykler