Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner du Compensating Sprocket på en Harley-Davidson

ligger rett innenfor den primære kjedekasse av din Harley-Davidson, er det kompenserende sprocket ansvarlig for å minimere jerkiness av motorsykkelen ved lavere hastigheter. Det fungerer sammen med clutch montering og den primære kjede for å sikre at motorsykkelen går lett. Utskifting av kompenserende tannhjulet er sjeldne, så det er bare nødvendig hvis tennene slites ned. Du kan identifisere de slitte tenner ved en høy lyd i det ytre primære. Du trenger
Standard skiftenøkkel satt
Standard socket satt
Drensvannsoppsamler
Ball unbrakonøkkel med forlengelse
Standard skrutrekker sett
unbrakonøkkel
låseringen tang
primære stasjonen låsing verktøy
Breaker bar
Vis flere instruksjoner
en

fjerne setet ved å fjerne bolten og mutteren ligger på baksiden av setet. Dette er bolten som forbinder sete til bakskjerm.
2

Fjern den magnetiske pluggen med en skiftenøkkel fra undersiden av ytre primære kjedekasse ligger på venstre side av motorsykkelen. Drenere væske inn i et avløp pan.
3

Fjern både fører og passasjer gulvbord fra venstre side av motorsykkelen. Gulvbordene koble til motorsykkelen ved en socket skrue med en låsebrikken og flat skive. For å fjerne, bruk en 3/8-inch ball umbraconøkkel med forlengelse. Fjern både øvre og nedre sekskantbolter med en skiftenøkkel og socket.
4

Fjern shift stang fra girspaken med en fastnøkkel. Fjern unbrakoskruer fra tå og hæl Shifter levers med en vanlig skrutrekker.
5

Fjern den ytre primære kjedekasse ved å fjerne de 10 Allen-skruer med en umbraconøkkel. Når fjernet, settes den ytre kjedekasse til side.
6

Løsne skruen som holder kjedestrammeren forsamlingen med en vanlig skiftenøkkel. Senk kjedestrammeren forsamlingen slik at regulatoren skoen ligger flatt på den indre primære kjedekasse.
7

Fjern låseringen fra koplingsnavet med å beholde ring tang. Fjern også trekke release plate låsemutteren og justeringsskruen med en skiftenøkkel.
8

Sett inn en primær stasjon låsing verktøy i tennene på kompenserende tannhjul. Drei tannhjulet mutteren mot klokken ved hjelp av en breaker bar og stikkontakt. Vri mutteren til den blir løs.
9

Sett den primære stasjonen låsing verktøy i tennene på clutch tannhjul. Slå koplingsnavet mainshaft klokken ved hjelp av en breaker bar og stikkontakt. Vri mutteren til den blir løs.
10

Fjern tannhjulsdekselet og skyve cam for hånd når du fjerner kompensere og clutch sprocket nøtter.
11

Fjern clutch Dette kompenserer sprocket, primær kjede og akselforlengeren for hånd. De vil forbli en enkelt enhet en gang fjernet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110479.html

Previous:
Next:

motorsykler