Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Saddlebags på en Honda Shadow

Hondas ærverdige Shadow cruiser liv for lange strekninger av motorveien, men ruller ut fra fabrikken dårlig utstyrt når det gjelder lagring. Svaret på dette problemet er funnet i en gammel løsning en gang brukt av ryttere i år tidligere å bære forsyninger og eiendeler: salveskene. Brukes hovedsakelig i krysseren og touring klasser av motorsykler, kan salveskene bli funnet i en av to forskjellige typer: myke, overfalsprinsippet vesker og ramme-montert poser. Installere et sett med salveskene kan være så enkelt som å fjerne setet og kaster posene over bakskjermen. Installere en rammemontert kit, men ofte betyr flytting av bakovervendte blinklys, som krever litt mer tid og krefter på å installere. Du trenger
unbrakonøkkel socket sett, metrisk
Stikknøkkel
Kombinasjonsnøkkel sett, metriske
Skrutrekkere, Elektrisk ledning kutting og stripping verktøy
loddebolt og flux
Krympslang, 1/4 tommers
varmepistol
saddlebag monteringsutstyr kit
Saddlebags
Loctite eller lignende gjengelåsingslapp lim
Vis flere instruksjoner
Flytting Turn Signaler
en

Fjern rytterens sete. Koble fra batteriet, fjerner negativ (-) terminal først, deretter den positive (+) terminalen. Deretter finner og koble de bakre blinklys og baklys. Kontaktene er under setet.
2

Løsne bakskjermen ved å fjerne boltene på bakskjermen bærestaget med en riktig størrelse Allen hodet socket. Senk fender på bakhjulet, og skyv den helt ut.
3

Fjern den bakre blinklys forsamlinger fra fender bærestaget, ta vare å merke seg hvilke forsamlingen kom fra venstre eller høyre side av motorsykkelen.
4

Skjær hver sving signal er ledningsnett tre inches fra kontakten avsluttes med en elektrisk ledning skjærende verktøy. Skyv to 1-tommers-lange strimler av varmekrymperør på wire. Skjær to separate sett av elektriske ledninger ca 24 inches i lengde, og loddetinn dem på plass mellom blinklys og kontakten slutten. Skyv varmekrymperør over lodding og forsegle med en varmepistol eller lysere.
5

Fjern lisens plate, og installere de Blinklysene flytting parentes mellom lisens plate og lisens plate brakett . Påfør en dråpe Loctite til tråden av lisens plate bolter før du strammer dem.
6

Monter Blinklysene forsamlinger til flytting parentes, og kjøre ledninger til under-sete kontakter etter baklys ledningsnett. Koble til batteriet, og starter med den positive (+) terminal, etterfulgt av den negative (-) terminalen. Slå på tenningen, og teste blinklys fungerer som de skal.
Saddlebag Installasjon
7

Fjern reflektorene ved å løsne mutterne på innsiden av fender spankulere . Monter spolen i reflektoren sin opprinnelige plassering, bruke en dråpe Loctite på gjengene på bolten før dem sikring med en lås mutteren på innsiden av fender strut. Gjenta på motsatt side av motorsykkelen.
8

Sett de medfølgende avstandsstykkene inn i fabrikken blinklys festehull, etterfulgt av vaskemaskinen, bolt og montering spolen. Påfør en dråpe Loctite til tråden av lisensen plate festeboltene før sikre bolten med en lås mutteren på innsiden av fender strut. Gjenta på motsatt side av motorsykkelen
9

Sett fender, sikre den til bærestaget med originale bolter;. Deretter erstatte setet
10

Monter. saddlebags på spoler. Fest salveskene til spolene fra innsiden ved å sette låsepinnene gjennom spoler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106621.html

Previous:
Next:

motorsykler