Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan drivstoffsystemet Fungerer på 1984 Suzuki Tre-Wheeler

Suzukis ALT 50 var en tre-hjuls ATV produsert 1983-1987. Den kom standard med en 49-kubikk-centimeter luftkjølt to-takts bensinmotor og single-speed stasjonen. Drivstofftanken og Pump

Fuel fra tanken, som ligger under setet, er levert til motoren ved et vakuum bensinpumpe montert på tanken skjold like foran bensintanken. En slange fra pumpen til manifolden leverer vakuum for å drive pumpen.
Fuel Filter

En sil-type drivstoff filter er plassert inne i drivstofftanken utløp. Service av drivstoffilter krever fjerning av drivstofftanken.
Fuel petcock

ALT 50 har en to-posisjon vakuum-opererte drivstoff petcock installert på drivstofftankutløpet. De to petcock innstillinger er "Prime" og "On". Når petcock er i "Prime" posisjon, renner drivstoff kontinuerlig til forgasseren, i "On" posisjon, renner drivstoff kun når motoren er i gang og vakuum er til stede på petcock. En enkelt drivstoff linjen går fra petcock til forgasseren.
Forgasser

Mikumi VM12SC forgasseren er montert på toppen av motoren fall rett bak topplokket. Justeringsskruer på siden av forgasseren kroppen tillater innstilling tomgang og luft /drivstoffblandingen. En manuell priming pumpen er installert på siden av flottøren kammeret, med en fjærbelastet knappen for å prime forgasseren med ekstra drivstoff for enklere start etter perioder med lagring.
Starte System

I stedet for en standard choke, utnytter VM12SC en bypass-type enrichener starter system for supplering av drivstoff til motoren for kaldt vær starter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110801.html

Previous:
Next:

motorsykler