Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endrer jeg en Valve Stem på en Harley?

I dag mer enn noen gang, folk snu til motorsykler som et middel for primær transport. Imidlertid kan motorsykkel vedlikeholdskostnader montere opp over tid, nødvendiggjør en gjør-det-selv-holdning. Med de riktige verktøyene, skifte dekk, slanger og ventilspindler er mulig innenfor ens egen garasje. Noen enkle triks og teknikker kan spare timer med frustrasjon og fiasko. Forbered for suksess

Sjekk ut din garasje, gjennomgå verktøy og generell layout. For sikkerhets skyld, sørg for at det ikke er mye rot i umiddelbar arbeidsområdet. Kjøp den aktuelle service manual fra din lokale Harley-Davidson forhandler. Hvis de ikke er på lager, kan Harley sette den på bestilling og få den levert på døren.

På et minimum, verktøyene du trenger er skiftenøkler, dekk skjeer, en "skralle"-type auto jack og dine planlagte reservedeler. Du kan også vurdere å bruke rim beskyttere, som de kan bidra til å holde deg fra å skrape et sett av dyre felger. Til slutt, investere i en høy kvalitet momentnøkkel. De fleste jobber beskrevet i service manualen spesifiserer eksakt dreiemomentverdier for hvert feste. Harley har plassert disse i der for en grunn, så bruk dem.
Fjern Dekk

motorsykkel vil være mer stabil hvis du bare endre ett dekk på en gang . Forhjulet er den klart enkleste å fjerne så start der. Blokker rammen slik at hjulet er fritt fra bakken. Fjern aksel mutter og noen glidebryter cap nøtter og trekk akselen gratis. Trekk hjulet ut av forgaffelen. Du må kanskje la luften ut av dekket for å kunne frigjøre den.

Ved arbeid på bakdekket, det er lagt oppgaven med å håndtere reimdrift. Etter trekke bakakselen, la hjulet gli fremover mot fronten av sykkelen. Dette bør løsne remmen nok til å tillate deg å slippe den av skivene.
Bead Breaking

Motorsykkel dekk er montert på et hjul med en stram segl, eller perle, rundt felgene. Denne vulsten må brytes løs for å få dekket av av hjulet. Det er der en eldre stil "skralle" bil jack kommer inn Hvis du ikke allerede har gjort det, la luften ut av dekket og ta ut nålen fra ventilen stammen. Jobbe bak en bil eller lastebil, plasserer hjulet på et ark med kryssfiner eller papp for å beskytte den mot riper. Plasser bunnplaten til kontakten på dekk så nær kanten som mulig uten å berøre den. Jack din bil eller lastebil opp, slik at bunnplaten for å begynne å komprimere gummi dekk. Når nok press er opprettet fra vekten av kjøretøyet, vil perle bryte løs, slik at tilgang til motorsykkelen indre røret.
Tube og stem erstatning

Fjern maskinvare feste stammen til hjulet. Dette vil typisk være kun en mutter. Det er ikke nødvendig å fullstendig fjerne dekket fra hjulet for å oppnå dette. Trekk det indre røret og stammer fra hjulet og erstatte med nye deler.

Bruke dekk skjeer, jobber kanten av dekket tilbake rundt kanten av hjulet. Det er der felgen beskyttere kan komme godt med. De tjener til å beskytte hjulet mot riper og bulker. Etter at dekket er montert tilbake på rattet, pump opp dekket. Det kan være nødvendig å blåse til et høyere enn normalt trykk for å "sette perle." Dette vil skje med et høyt og karakteristiske hvesing. Monter hjulet på motorsykkelen i omvendt rekkefølge. Sørg for å dreiemoment alle festene til produsentens anbefalinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106715.html

Previous:
Next:

motorsykler