Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Juster Clutch på en 2003 Yamaha R6

Yamahas 2003 YZF-R6 sport motorsykkel er en potent maskin som er like hjemme på racerbanen som det er på gaten. Men bruk av denne finstemt motorsykkel krever en riktig justert clutch hendel, slik at rytteren å skifte jevnt mellom tannhjul i fart. De fleste skiftende problemer oppstår på grunn av slakk opprettet i clutch-kabelen, som strekker seg etter bruk. Du trenger
10mm skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Inspiser clutch hendel gratis spill. Trekk forsiktig clutch hendel inn til spenning er plassert på clutch kabelen. Hold hendelen på plass og ta en nærmere titt på gapet mellom clutch hendel og spaken abbor på styret. Ideelt sett bør avstanden være omtrent 1/8 tommer. En større gap er en indikasjon på overdreven slakk, mens et mindre gap indikerer at kabelen er for stram, og kan brekke lettere.
2

Juster kabelens slakk med rund kabel justering på clutch hendel abbor. Drei regulatoren mot klokken for å stramme kabelen, klokken for å løsne kabelen.
3

Trekk i clutch hendelen og sjekk gapet mellom spak og spaken abbor. Juster kabelens spenningen etter behov.
4

Juster kabelens spenning på på clutchen forsamlingen dersom clutch kabelen slakk er fortsatt i overkant av en 1/8 tommer på clutch hendel. Følg clutch kabelen fra styret til clutchen støtstangen montering på høyre side av motoren. Løsne mutteren på clutch kabel med en 10mm fastnøkkel. Vri kabelenden mot klokken for å stramme kabelen, klokken for å løsne kabelen. Stram kabelens låsemutter med en 10mm fastnøkkel.
5

Inspiser gratis spill på clutch hendel igjen, sjekke at spaken har en 1/8 tommers gap når trukket inn


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107109.html

Previous:
Next:

motorsykler