Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan få de Fork beina fra Forks på en Yamaha

Vedlikehold forgaffelen på din Yamaha motorsykkel for første gang kan være en frustrerende ildprøven. Mange DIYers begynner ofte med lite problemer, fjerne gaflene fra motorsykkelen og demontering til poenget med å skille gaffel bena fra gaffelen rør. Det er her problemene oppstår, ofte forårsaket av en plagsom bolt som blir vanskelig å fjerne så stangen sikrer den roterer med den, forhindrer bolten fra å bli løsnet og fjernet. Du trenger
Motorsykkel heis eller stå
Hex hodet socket sett, metrisk
Allen hodet socket sett, metrisk
Stikknøkkel
Muttertrekker
Catch bassenget eller container

Vis flere instruksjoner
en

Løft fronten av motorsykkelen ut av bakken med et stativ eller løft og sikre den med tie-downs for å hindre en tip-over. Fjern den fremre bremsekalippernes og forhjulet løsne deretter par klype boltene som fester den skadede gaffel på styret og trippel klemme. Skyv gaffel ut fra undersiden og legg den på en ren arbeidsflate.
2

Finn Allen skruen på bunnen av gaffelen. Løsne denne bolten med riktig størrelse Allen socket festet til en muttertrekker. Selv kan du forsøke å å løsne bolten for hånd med en pipenøkkel, vil bolten mest sannsynlig rotere med indre demping stang, som det sikrer, i stedet for å løsne.
3

Plasser gaffel over en kum eller container deretter finne og fjerne gaffel oljetappeplugg bolt fra nedre gaffel beinet. Tappepluggen bolten ligger rett over aksel hull på de fleste Yamaha-modeller.
4

Fjern gaffel cap fra toppen av gaffelen tube for å avsløre beholde kontakten. Peke toppen av gaffelen bort fra deg og forsiktig lirke segerringen ut av pluggen. Hvis støpselet ikke dukker umiddelbart ut av gaffelen tube, presse nedover for å komprimere gaffelen og pop Løsne pluggen oppover. Ta ut pluggen og sett den til side.
5

Trekk gaffel våren ut og helt fjerne Allen skruen på bunnen av gaffelen. Skyv gaffel røret ut av den nedre gaffel beinet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106702.html

Previous:
Next:

motorsykler