Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte Drivaksel Boots på en Gold Wing

The drivakselen boot på en Gold Wing holder fett og smøring rundt leddet som forbinder drivakselen til sendingen, og det holder støv og rusk fra å komme inn og nedverdigende leddet. Hvis venstre ureparert, kan en revet boot resultere i alvorlig skade på drivakselen komponenter. Gold Wing har alltid vært en akseldrevet motorsykkel, og selv om stiler har endret litt gjennom årene, de samme grunnleggende trinnene gjelder ved endring av en drivaksel boot. Du trenger
Metric verktøysett
Drive boot kit
Grease
Bungee ledning eller tau
Vis flere instruksjoner
en

Plasser Gold vingen på sitt senter stand. Fjern det bakre hjulet. Fjern den bakre bremsekalippernes og henge den opp og ut av veien med en strikk ledningen, eller lite stykke tau. Fjern splinten og løsne akselmutteren. Løsne akselen klype bolten og skyv akselen ut.
2

Skyv stasjonen boot tilbake for å avdekke drivakselen vedlegg. På noen gull dørblad, er det en klemme beholder av drivakselen til den utgående aksel overføring. Se i manualen for ditt år Gold Wing å være sikker. Fjern klippet, hvis det er aktuelt. Fjern de fire sluttdrevskomponenter case bolter og skyv saken fra baksiden av motorsykkelen. Dette vil flytte drivakselen, slik at du kan fjerne den gamle boot.
3

Fjern den gamle boot og kast. Fest den nye boot å bare svingarmen side der drivakselen kommer gjennom. Stram klemmen. Installerer den endelige kjøre saken og stram de fire skruene. Skyv den nye boot tilbake og installere drivakselen klippet. Grundig fett drivakselen felles og splines. Trekk ny støvel opp på foringsrøret rundt transmisjonen utgående aksel. Installere den nye klemme tett.
4

Monter bakhjulet, stramme klype bolt og aksel mutter til riktige spesifikasjoner. Sett inn en ny splinten. Monter bøylen, deretter pumpe den bakre bremsepedalen til sete putene mot rotoren. Ta sykkelen for en prøvetur, og sjekk om det lekker fett rundt den nye boot.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110552.html

Previous:
Next:

motorsykler