Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Vanlige Effekter av motorsykkelulykker

Motorsykler kan bli mye moro på veien, og de gir også fordeler av store gass kjørelengde og lave kostnader i forhold til biler. Det er imidlertid langt mer farlig når du er i en ulykke. De har ingen kollisjonsputer, ingen setebelter, ikke stål bur, og ingen av de andre mange sikkerhetsfunksjoner som biler og lastebiler har. Komme i et vrak på en motorsykkel kan ha noen ødeleggende konsekvenser. Fysisk skade

Den mest åpenbare effekten av noen motorsykkel vraket er fysisk skade. Selv om dette kan meget vel være begrenset til noen mindre kutt og blåmerker, kan det være like ille som beinbrudd eller tap av et lem. Mens noen tiltak kan iverksettes for å redusere disse skadene, som å bruke verneklær, er det ofte svært lite en rytter kan gjøre hvis han går ned ved høye hastigheter.
Mental Injury

Selv hjelmer kan bidra til å forhindre alvorlig fysisk skade i hodet, hjernerystelser ofte skyldes en motorsykkelulykke. Uansett hvor beskyttet en rytter er, er det ingen måte å hindre innvirkning på hjernen i en ulykke. Avhengig av hastighet og vinkel på virkningen, kan dette resultere i en hjernerystelse som potensielt kan føre til varig verdifall.
Bike Skade

Selv om rytteren klarer å gå bort fra vraket relativt uskadd, kanskje hennes sykkel ikke være så heldig. Fordi alle mekanikerne og arbeidsvilkår deler av en motorsykkel er relativt utsatt, kan selv de mildeste av vrak ha en ødeleggende effekt på kjøreevnen av sykkelen. I det minste, vil sykkelen trenger kroppen fungerer, og på det meste, kan ende opp som trenger en helt ny motor eller drivverk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106770.html

Previous:
Next:

motorsykler