Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva materialer til bruk for motorsykkel eksos Headers

Header materiale og design er avgjørende for å øke kraften i fire-takts motorer. Det er noe argument om den beste design og materialer, men to ting er allment forstått. En, overskrifter som øker flyten av brukte eksosgassene tendens til å bygge mer kraft. To, hoder som er isolert, holde varmen fra raskt spredendedesign gjennom header vegger, øke eksoshastighet og hindre sylinder fanging, noe som skaper mer kraft. Bløtt stål

Bløtt stål er den vanligste spissen materiale og for noen anvendelser er best. Hver materialet er en avveining mellom vekt, varme egenskaper, enkel produksjon, og holdbarhet. Bløtt stål gir en høy verdi i at det er den minst kostbare å produsere, står seg godt til varme sykluser, og tilbyr høy ytelse, gitt en god design.
Stainless Steel
< p> Rustfritt stål gir litt bedre ytelse fordi det holder på varmen bedre enn bløtt stål og de fleste vil si det ser bedre ut. Materialet er mer kostbart, og det er vanskeligere å arbeide med, noe som gjør produksjonsprosessen dyrere. Den største ulempen er en dårlig evne til å tåle varme sykluser. Det er mer sannsynlig å mislykkes mot høye temperaturer enn bløtt stål.
Ceramic Coated Steel

Keramisk belagt bløtt stål gir bedre isolerende egenskaper enn rustfritt stål og er generelt antatt å prestere bedre. I de fleste tilfeller ville keramiske belagte overskrifter være dyrere, men det er ikke alltid tilfelle avhengig av kompleksiteten av design. Du kan forvente mye lenger levetid fra keramisk belagt bløtt stål. Valget kommer ned til verdi for ditt bruksområde.
Titanium

Titan er den dyreste header materiale og det er den dyreste å produsere. Det kan ikke være bøyelig som stål, snur i titan kan ha for å være skapt av TIG sveiset kiler av titan rør som er svært arbeidskrevende og ikke flyter så glatt som bøyde rør. Imidlertid tilbyr titan fordelen av ekstrem varme holdbarhet for applikasjoner som høyt turtall turboer. Den veier også mindre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109101.html

Previous:
Next:

motorsykler