Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Feilfri en Arai hjelm

Mange motorsyklister har en tendens til å se bort fra sine hjelmer når turen er over, ofte forlater oppsamlet støv, skitt og svette for å vente til neste tur før de blir tendens til. Ettersom tiden går, kan en usunn lukt utvikles i hjelmen, noe som gjør det vanskelig å bære for noen lang tid. Mens de fleste hjelmer må ty til et komplett bad for å rense det for vei skitt og svette, Arai linje av hjelmer bruke flyttbare kinnet pads og indre liners, slik at hjelmen kan rengjøres enkelt. Med interiøret tatt vare på, rense utvendig på et blunk. Du trenger
Bowl
Såpe og vann
Plastic renere /polsk
Anti-fog plast renere
mikrofiberklut
Vis flere instruksjoner
1

Åpne visir helt å distribuere Super AdSIS spakene på kanten av øyet port. Skyv begge spakene oppover med tomlene for å frigjøre visir fra hjelmen. Sett visir til side.
2

Vend hjelmen over og trekke ut tappene på forsiden av halsen gardin, plassert like under haken bar. Trekk halsen gardin vekk fra kinnet pads, men ikke prøv å fjerne halsen gardin.
3

Trekk kinnet pads utenfor trykknapper på innsiden av hjelmen er skallet, deretter trekke elektrodene ut av hjelmen. Trekk tappen på forsiden av den indre foringen ut fra toppen av øyet port. Trekk duken ut og trekk den av trykknapper på bunnen av av hjelmen.
4

Place kinnet pads og indre liner i en bolle fylt med varmt såpevann. Arbeid såpevann gjennom kinnet pads og liner, og skyll grundig med rent varmt vann. Vri ut overflødig vann fra pads og liner. La dem lufttørke naturlig, vekk fra direkte sollys.
5

Spray hjelmens ytre skall og foran ansiktet skjold med en plast-safe renere /polsk. Spray den indre overflate av den maske med en anti-tåke plast renere. Tørk av hjelm og visir tørr med en mikrofiberklut.
6

Sett kinnet pads, indre liner og visir i omvendt rekkefølge.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109331.html

Previous:
Next:

motorsykler