Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Yamaha BW350 Specs

Yamaha BW350 er en stor, off-road motorsykkel som ble produsert av den globale motor selskapet Yamaha Motor Corporation i Japan og utgitt i 1987. Til tross for at sykkelen blir introdusert mer enn to tiår tidligere, mange eiere fortsatt bruke sine BW350s i 2010. Spesifikasjonene og funksjonene i Yamaha BW350 latt det bli beskrevet som "Big-hjul Thunder" i en 1986 Dirt Wheels Magazine artikkelen. Utvendig

Yamaha BW350 har en sal som er relativt bred og lang med padding som kan absorbere støt når en vanskelig løype som blir reist på. Setehøyden er ca 32,1 inches. Skjermene er konstruert av polyetylen. De store ballong dekk er i stand til å stå en høyhastighets rett. Dette gjør suspensjon av Yamaha BW350 bemerkelsesverdig, og det legger til evnen til gaflene til å bære en stor belastning under rask ridning.
Struktur

Rammen på Yamaha BW350 er konstruert fra store OD stålrør. I tillegg gjør den ledende aksel teleskopiske utformingen av sine gafler for 160 mm fjæringsvei samtidig er fuktet i olje. Yamaha BW350 har et bakhjulsoppheng som inneholder en svingarm laget av rektangulære delen slange og en gass /olje enkelt støt. Bakhjulet av Yamaha BW350 er laget av stål, mens dens fremre hjul er laget av aluminium. Designet for å brukes i vanskelige løyper, kan dekkene av Yamaha BW350 tåle reiser for lange timer.

Andre spesifikasjoner

motortype av Yamaha BW350 er en ensylindret SOHC med fire slag og en luft kjølesystem. De Boring og slaglengde måler ca 83,0 mm med 64. 5 mm, med en forgassing av 28 mm TK. Transmisjonen er en fem-trinns, manuell clutch, mens den omvendte funksjon er fraværende. Drivstofftanken kapasiteten er ca 2,1 liter. Akselavstanden måler 56,0, mens den totale lengden er 83,4 inches. Med sine spesifikasjoner, er Yamaha BW350 ment for all-terrain sport bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108101.html

Previous:
Next:

motorsykler