Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Bygge Ninja 250 Forgasser

Du kan bestemme seg for å gjenoppbygge forgasseren på Ninja 250 motorsykkel for mange grunner. Enten du har en eldre motorsykkel som du bare trakk seg ut av lagring eller du er re-jetting forgasseren og utføre en melodi for å løse ytelsesproblemer, vil du utføre ombygging procedure.The ombygging prosessen innebærer demontering av forgasser og rengjøring av komponenter til da monter forgasseren. Fjern forgasseren fra motorsykkelen før du bygge den og holde forgassere på skinner i hele denne prosessen for å holde dem i riktig sync. Du trenger
Forgasser rengjøring spray
Phillips skrutrekker
Assorted flatt hode skrutrekkere
Spool av kobbertråd
Ruler
Wire cutters
Vis flere instruksjoner

en

Vend forgasseren over og skru ut de fire festeskruene som holder flottørskål til forgasseren. Trekk flottørskål opp og ut av forgasserenheten. Sett den til side med festeskruene.
2

Finn den horisontale låsepinnene av på toppen av flåtene, og skyv pin fri fra flyter. Trekk flyter ut av forgasserenheten.
3

Roter hoveddysen mot klokken til den løsner fra forgasseren montering og sett den til side. Fjern pilot jet på samme måte.
4

Skjær tre segmenter av kobbertråd en fot i lengde, og vri to stykker sammen. Sett de vridde ledninger inn i de store jet hull å presse ut eventuelle gjenværende oppbygging igjen fra bensin.
5

Bunch opp den siste del av ledningen, og bruke den til å rense ut de mindre jet hull i forgasserenheten.
6

Spray forgasserrens inn i hvert jet hull, til væsken kommer gjennom den andre siden klart.
7

Screw alle dysene tilbake i til bunnen av forgasseren. Sett flottøren høyde ved å bøye metalltappen på drivstoffnålen, så flottørene berøre bunnen av drivstoffet nålen.
8

Skru flottørskål tilbake på forgasseren. Gjenta for å gjenoppbygge den andre forgasseren og installere forgasserenheten på din Ninja 250 motorsykkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111102.html

Previous:
Next:

motorsykler