Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Bygge Front Brake master sylinder på en Harley Heritage

Harley-Davidson Heritage Softail modellen benytter en hånddrevet, hydrauliske bremsesystemet for å kontrollere bremsene foran. Klemme bremsehendelen aktiverer en stempelenheten innsiden av master sylinder. Stempelet trykksetter bremsevæske i master sylinder, bremseslanger og foran bremsekalippernes, forårsaker bøylen å komprimere bremseklossene mot bremse rotoren. Alder, ekstreme forhold og bruk av feil bremsevæske kan svekke gummi komponenter i master sylinderen. Tap av ytelse av master sylinder fører til en usikker riding tilstand på grunn av redusert og upålitelig bremsefunksjon. Du trenger
Klar, plastrør
Oppsamlingspanne
Wrench satt
5/32-inch papp mellomlegg
T27 Torx driver
Utenfor snap-ring tang
Dental plukke
Master-sylindret gjenoppbygge kit
klut som ikke loer
denaturert alkohol
Trykkluft
New pivot-pin snap-ring
Pound-tommers momentnøkkel
pund-fot momentnøkkel
DOT 4 bremsevæske
Vis flere instruksjoner
en

Place en klar, plastrør over fremre caliper Utluftningsskrue og føre den andre enden av røret inn i en få kjøpt. Løsne Utluftningsskrue en kvart omdreining mot klokken med en skiftenøkkel. Bruke bremsespaken hånd til all væsken er fjernes fra systemet. Stram Utluftningsskrue.
2

Løsne master sylinder sin banjo bolt med en skiftenøkkel. Fjern banjo bolt og to skiver. Kast skivene.
3

Klem inn bremsehendelen litt. Sett inn en 5/32-inch pappstykket i gapet skapt mellom fremre kant av bremsehendelen og bremsehendelen boliger. Unnlatelse av å bruke pappstykket vil resultere i skader på gummi støvel og foran rødt lys-bryteren stempelet.
4

Løsne switch-husskruene og løsne og fjerne de to festene fra master sylinderen styret klemmen med en T27 Torx driver. Trekk master sylinder og styret klemmen fra styret.
5

Fjern låseringen fra hånd-spaken pivot pin med et par utenfor snap-ring tang. Skyv hånd-spaken pivot pin up og ut av spaken braketten og ta av bremsehendelen. Kast den gamle låseringen.
6

Fjern vindusvisker (ytre gummi skive) forsiktig med en dental hakke. Skyv stempelet, O-ring, primær cup og våren ut av master sylinderen kroppen.
7

Fjern to reservoaret cap festeskruene med en nr. 2 stjerneskrutrekker. Ta av tanklokket og pakning
8

Rengjør bremsedeler med rødsprit eller frisk DOT 4 bremsevæske. Tørke dem med en ren, myk, lofri klut og trykkluft.
9

Inspiser banjo montering paring flater for slitasje eller skader. Inspiser master sylinder er stempelboringen for skader slik som scoring eller fordypninger. Erstatte master sylinder kroppen hvis noen av disse områdene er skadet.
10

Skyv den nye O-ringen på stempelet til den sitter i sporet sitt.
11

Slide den primære kopp over knotten plassert på enden av stempelet, slik at den minste enden av den primære koppen ligger an mot stempelet skulder.
12

Grease master sylinderboringen, O-ringen og primære kopp med spesielt glidemiddel som ble levert med gjenoppbyggingen kit.
13

Place våren i sin fordypningen i master sylinderen. Slip stempelenheten i boringen og i løpet av våren.
14

Skyv vindusvisker på stempelet cap med den flate siden av vindusvisker peiling mot skulderen på stempelet cap.

15

Sett stempelet cap og vindusvisker inn i herre-sylinderen. Skyv den inn i hullet til viskeren helt seter i fordypningen sin.
16

Place reservoaret dekselet på plass og fest den med de to festeskruene. Stram skruene akkurat nok til å beholde dekselet. Ikke stram skruene fullt.
17

Plasser papp spacer på sin plass i bremsen-spaken braketten. Hold bremsehendelen på plass i braketten og justere dreiestiftene hull. Sett pivot pin. Installere den nye pivot-pin snap ring med et par utenfor snap-ring tang. Kontroller at låsering fullt seter i sporet sitt.
18

Place master sylinderen mot bytte bolig på styret. Hold styret klemmen i posisjon og installere to festeboltene.
19

Stram håndtak-klammerskruene til 60-80 tommers-pounds med en momentnøkkel og en T27 Torx driver. Trekk til switch-husskruene til 35-45 tommers-pounds med en momentnøkkel og en T27 Torx driver.
20

Installer en ny banjo-bolt skiven på banjo bolt, etterfulgt av banjo montering og den andre banjo skiven. Træ banjo-bolten inn i master sylinder. Stram banjo-bolten til 17-22 fot-pounds av dreiemoment med en momentnøkkel og socket.
21

Luft bremsene og topp av væsken i master sylinder med DOT 4 bremsevæske.
22

Installer reservoaret dekselet og skruene. Stram skruene til 6 til 8 tommers-pounds av dreiemoment med en momentnøkkel og en nr. 2 stjerneskrutrekker tips.
23

Vri tenningsbryteren til Ignition. Betjene foran bremsehendelen og kontroller at bremselyset fungerer. Test bremsene for funksjon mens du sitter stille for test føreren av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111103.html

Previous:
Next:

motorsykler