Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Sjekk Motorsykkel Oil i en Kawasaki GPZ 550

En forløper til Kawasaki moderne Ninja serien sport sykler, gjorde GPZ 550 bølger med sin europeiske styling og enorm ytelse i de tidlige 80-tallet. Drevet av en pålitelig 553cc luftkjølt motor, kunne GPZ utkonkurrere mange av de større motorsykler. Holde motorsykkel i øverste figuren, krever imidlertid hensyn til mengden av olje i motoren. For å forenkle prosessen kan utstyrt Kawasaki den GPZ med et oljenivå seglass på høyre motordekselet, slik at rytteren å visuelt kontrollere motorsykkelen oljenivå uten behov for et enkelt verktøy. Instruksjoner
en

Start motoren og la den gå på tomgang i tre minutter. Dette varmer motorens olje til sin driftstemperatur og lar den ekspandere litt for å gi en nøyaktig olje-nivå lesing. Stopp motoren etter tre minutter og heve motorsykkel på sitt senter stand.
2

Plasser deg til høyre for motorsykkel og knele ned litt. Finn runde oljenivået synet glass på nedre venstre kant av høyre motordeksel.
3

sammenligne mengden olje i synet glass med øvre og nedre kant av synet glass . Ideelt sett bør oljenivået være sentrert innenfor seglasset, men en noe høyere oljenivå er akseptabelt. Hvis oljenivået er nærmere den nedre kanten av synet glass, legg en liten mengde olje i oljepåfyllingslokket til oljenivået har steget til sentrum av synet glass. Renne en liten mengde olje fra oljepåfyllingslokket ved hjelp av en håndpumpe om synet glass er helt fylt med olje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107142.html

Previous:
Next:

motorsykler