Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva er en V -Twin 2 Stroke Engine

To takts V -twin- motorer synes å gi det beste av begge verdener ; ? Den høye turtall og effekt tetthet av en to slag, og det med stort slagvolum og effektiv pakking av en V -Twin . Historie

V - Twin motorer har vært brukt siden debuten i 1911 Morgan Tre- hjuling , og to takts motorer har eksistert siden 1881 .
V -Twin definisjon

V - Twin motorene er definert som å ha to sylindre arrangert i en V- formasjon, og som ved hjelp av en veivaksel med en felles arm hvor både sylinderens veivstenger er vedlagt.


to takts motorer

to takts motorer har bare to sykluser : inntak og forbrenning på stempelet opp - slag, og kraft og avtrekk på ned - slag. Totaktsmotorer gennerally produserer lite low-end dreiemoment , men fantastisk høy RPM makt.
V -Twin To Strokes

Fordi de mangler ventil - toget nødvendig av 4 - takts motorer , V -twin- to slag pleier å være veldig lett og kraftig . Deres smale profilen gjør dem ideelle for motorsykler.
Ulemper

Disse motorene bruker en blanding av bensin og olje som brensel , noe som gjør dem økologisk skadelig, og deres ineffektivitet gi dem relativt dårlig drivstofføkonomi .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106734.html

Previous:
Next:

motorsykler