Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en Goldwing frontrute

Honda Goldwing motorsykkel er noen av de mest populære touring stil sykler på markedet. Honda elegante design og sporty stil appellerer til forbrukere i alle aldre. Unn deg Goldwing til en ny, egendefinert eller utskifting frontruten. I tillegg til standard Goldwing frontruter, erstatninger er tilgjengelig i forskjellige høyder, lufting og fargealternativer. Goldwing frontruter kan byttes ut innen en time av alle som er mekanisk tilbøyelig. Du trenger
Replacement Goldwing frontruten
Wrench
Flathead skrutrekker Vis
ren butikk håndklær
unbrakonøkkel satt
Flere Instruksjoner
1

Kjøp en ny frontrute til å passe den aktuelle modellen av Honda Goldwing motorsykkel.
2

Begynn å fjerne den gamle Goldwing frontruten ved å finne og løfte høyde spakene. De gummistøvler bør trekkes mot Goldwing speil.
3

Flytt sykkelen speil frem til å finne en 10mm mutter som ligger på Goldwing frontruten høyde spaken. For å unngå å miste mutteren, presse en fille under mutteren før du fjerner den. Bruk en fastnøkkel til å fjerne mutteren. En magnet kan brukes til å hente mutteren om nødvendig.
4

Plasser en klut over en vanlig skrutrekker for å hindre skade den Goldwing frontruten garnityr. Skyv dekket skrutrekker hodet under Goldwing frontruten garnityr. Forsiktig lirke garnityr utover og pop sjefene fra sine maljer.
5

Finish fjerne Goldwing frontruten ved å løfte pynt som du ville panseret på en bil. Vri dekselet stykke ca 180 grader.
6

Finn siste 8mm bolt og fjerne den, tar seg ikke å miste den i sykkelen. Goldwing frontruten garnityr skal løfte lett ut av sykkelen.
7

Fjern de resterende Goldwing frontruten skruene og trekk av din gamle frontruten.
8

Bruk stripe av borrelås på dashbordet, som anvist. Start på den ene siden og trykk godt inn slik at de borrelås kjepper i stedet. Avslutt borrelås søknaden ved å klippe det til å passe dashbordet.
9

passe den nye Goldwing frontruten på sykkelen din. Sett frontruten ved å følge fjerning retninger i revers.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106735.html

Previous:
Next:

motorsykler