Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

1984 Honda XR250 Ventil spesifikasjon

Ventilen tog -system for en motor består av ventiler og en kamaksel, som er en mekanisme som åpner og lukker ventilene. 1984 Honda XR250 benytter en ventil tog som gir en kompakt og lett motor. Ventiler

1984 Honda XR250 motorsykkel har en Radial Four Valve forbrenningskammeret. Den RFVC er et designkonsept unik for Honda motorsykler som , ifølge artikkelen " Leve med Hondas XR250R - A Decade Gone By ", skrevet av Len Nelson , " tillater bruk av store ventiler , bedre flyt og en unik ventilbetjeningsmidlene metode . " Til syvende og sist , øker dette designkonseptet livet av ventil tog.
Kamaksel

Honda XR250 ventil tog har en enkelt overliggende kamaksel . Dette betyr at kamakselen ligger over ventilene. Den OHC konfigurasjonen gjør det mulig for et mindre antall ventilrekkekomponenter som i sin tur gjør det mulig for en lettere motor overall.
Engine

OHC RFVC layout av 1984 Honda XR250 ventil tog kjører en 249 cc ensylindret motor med doble forgassere . Denne motoren driver en lett, allsidig og populær dirt bike .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110441.html

Previous:
Next:

motorsykler